Ljudböcker gratis 1 månad

Ljudböcker gratis 1 månad

Letar du efter en tjänst som låter dig lyssna på ljudböcker gratis i 1 månad? Här har vi samlat de appar som låter dig lyssnar kostnadsfritt i 30 dagar.

För dig som vill lyssna på ljudböcker gratis 1 månad rekommenderar vi att skapa ett konto hos någon av ljudbokstjänsterna nedan. Vi har rankat de absolut tjänsterna som låter dig lyssna på ljudböcker gratis en månad.

Nextory

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

✅ Gratis månad
✅ Gratis i 14 dagar
✅ Många böcker

Efter våra tester av alla ljudbokstjänster för dig som vill lyssna på ljudböcker gratis 1 månad har vi landat i att Nextory är den bästa! Nextory är ett svenskt företag som startades så tidigt som 2013. Idag har de breddat sin verksamhet och finns i fler marknader något som visar sig i form av deras stora utbud av ljudböcker gratis en månad.

Bookbeat

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

✅ Gratis månad
✅ Gratis två veckor
✅ Stort utbud

BookBeat är en av Sveriges absolut bästa ljudbokstjänster för dig som vill lyssna på ljudböcker gratis 1 månad. Företaget ägs av moderbolaget Bonnier Books vilket ger de en trygg grund att stå på. De erbjuder ett väldigt stort utbud av ljudböcker ljudböcker gratis en månad.

Bokus Play

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

✅ Gratis månad
✅ Gratis 14 dagar
✅ Stort bibliotek

Bokus Play är en fantastisk plattform för dig som vill lyssna på ljudböcker gratis 1 månad. Bokus Play är Bokus egna ljudbokstjänst och perfekt för dig som vill ljudböcker gratis en månad.


Hur gör man för att lyssna på ljudböcker gratis 1 månad?

När det kommer till att lyssna på ljudböcker gratis 1 månad så måste man utnyttja gratisperioden som ljudbokstjänsterna erbjuder. När du signar upp ett nytt abonnemang får du alltid lyssna kostnadsfritt under en testperiod innan första betalningen sker.

För att utnyttja detta till max rekommenderar vi att du signar upp dig hos alla tjänsterna ovan, för att få så många gratis-dagar som möjligt. Om du inte haft ett konto hos någon av dessa tidigare är det samtidigt ett ypperligt tillfälle att jämföra de olika tjänsterna och apparna för att hitta den som passar dig allra bäst.

Frågor och svar

Här samlar vi de vanligaste frågorna från våra besökare:

Går det att lyssna på ljudböcker gratis 1 månad?

Det går absolut att lyssna på ljudböcker gratis 1 månad. Skapa ett konto hos någon av ljudbokstjänsterna vi listat för att starta din gratis/prova på-period.

Hur länge kan man lyssna på ljudböcker gratis 1 månad?

Hur länge du kan lyssna på ljudböcker gratis 1 månad skiljer sig åt beroende på vilken tjänst du väljer. Tiden framgår tydligt i vår lista ovan, samt när du skapar konto.

Kostar det att skapa konto för att lyssna på ljudböcker gratis 1 månad?

Nej. Så länge du avslutar ditt konto i tid är det helt gratis med ljudböcker gratis en månad.