Gucci coffee table böcker

En Gucci-bok ökar snabbt känslan av lyx och klass i vilket vardagsrum som helst. Här har vi sammanställt en komplett lista över de populäraste och snyggaste Gucci coffee table böckerna.


Lista – populäraste Gucci coffee table book

Här listar vi de mest populära Gucci coffee table böckerna 2021. Klicka på respektive bok eller knappen bredvid för att köpa boken.

1. Gucci – The Making of – Stefano Tonchi

En oöverträffad publikation som visar Gucci som aldrig tidigare, inklusive tankeväckande uppsatser, kommentarer och auktoritativa anekdoter tillsammans med tidigare opublicerade samtida och arkivfotografier. Publicerad i samband med öppnandet av det nya Gucci-museet i Florens, är Gucci den ultimata firandet av det världsberömda modehuset. Berättad genom en lös gruppering av ord, begrepp, former och stämningar, berättar boken sin historia genom nya konceptformer och de fria länkarna mellan bilder, symboler och objekt. Redigerad av Gucci Creative Director Frida Giannini, med uppsatser och inlägg av bidragsgivare inklusive Katie Grand, Peter Arnell, Rula Jebreal, Christopher Breward och Stefano Micelli, Gucci: The Making Of är en dynamisk rekord av ett mycket eftertraktat varumärke som kommer att vara ett måste den här säsongen för alla med kärlek till mode och intresse för samtida kultur. Den här omfattande volymen visar modehusets geni genom en exklusiv lins med insidan in i inspirationerna bakom designen. Den här underbara boken designad av Arnell erbjuder en djupgående titt på Guccis ursprung, identitet, inflytande och innovation, inklusive tillverkningsmetoder och tilldelning av signaturmaterial, förr och nu, och dess inflytande bland det höga samhället och Hollywood. Boken är en hjärtlig och personlig hyllning till arvet och inflytandet från detta ikoniska, mångfacetterade varumärke. Som ett erkännande av sitt pågående partnerskap med UNICEF och lanseringen av denna lyxiga utgåva kommer Gucci att donera 250 000 US-dollar för att stödja UNICEFs initiativ Skolor för Afrika.

Format: Inbunden Språk: Engelska Sidor: 480 Utgivningsdatum: 2011-10-17

2. Gucci Fashion Clothes – Sunny Chanday


Otroligt inspirerande sammanställning av bilder och texter från Guccis ikoniska modeögonblick. Ett måste för alla modemedvetna.

Format: Inbunden Språk: Engelska Sidor: 26 Utgivningsdatum: 2016-06-01

3. Little Book of Gucci – Karen Homer

Från grundandet i Florens 1921 som bagageleverantör till eliten till dess moderna ställning som leverantör av kulttillbehör och couture, är huset Gucci en titan för lyxmodevärlden. Under det senaste århundradet har Gucci signaturlädervaror och dekadenta kläder elegant kombinerat det diskreta med det överdådiga, förenat under den eftertraktade dubbla G-logotypen. Little Book of Gucci berättar historien om varumärkets början som ett lyxbagage och en ryttare, och berättar hur familjen övervann klyftor och krigstid som återföds som en jätte från 1990-talet haute couture och, under Alessandro Micheles nuvarande förvaltning, satte sitt prägel på streetwear och en ny generation fans. Över 100 underbara kuraterade bilder visar Gucci’s kantiga men sensuella mönster, vilket bekräftar sin plats som den mest inflytelserika etiketten i vår tid.

Format: Inbunden Språk: Engelska Sidor: 160 Utgivningsdatum: 2020-10-01


Vad är en coffee table book?

En coffee table book är en ofta överdimensionerad, hårt täckt bok, vars syfte är att visas på ett bord för att underhålla gäster, inspirera konversation eller fördriva tiden. Sidorna består huvudsakligen av fotografier och illustrationer, tillsammans med bildtexter och små textbloc. Eftersom de riktar sig till alla som kan plocka upp boken för en lätt läsning, är analysen inuti mer grundläggande och med mindre jargong än andra böcker om ämnet. På grund av detta kan termen “soffbordsbok” användas för att indikera en ytlig inställning till ämnet.