Zufall Mensch? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Klinnert

Jämför och hitta det billigaste priset på Zufall Mensch? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Zufall Mensch? är skriven av Lars Klinnert och gavs ut 2007-06-01.

Zufall Mensch? som bok, ljudbok eller e-bok.
Zufall Mensch?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 529

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Zufall Mensch?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Zufall Mensch?. Boken är skriven av författaren Lars Klinnert. wbg Academic in Wissenschaftliche Buchgesellschaft (WBG) är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Zufall Mensch? var 2007-06-01.

Originalspråket som Lars Klinnert skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (hardback).

Om du vill läsa Zufall Mensch? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 252 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Zufall Mensch? ISBN är 9783534202652. Zufall Mensch? är en fristående bok .


Läs Zufall Mensch? som bok

För dig som vill köpa och läsa Zufall Mensch? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 529 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Zufall Mensch? som ljudbok

Vill du lyssna på Zufall Mensch? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Zufall Mensch? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Zufall Mensch? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Zufall Mensch? som pocket

Zufall Mensch? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Zufall Mensch? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Zufall Mensch? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Zufall Mensch?
 • Författare: Lars Klinnert
 • Genre:
 • Förlag: wbg Academic in Wissenschaftliche Buchgesellschaft (WBG)
 • Utgivningsdatum: 2007-06-01
 • Pris: 529
 • Format: Inbunden (hardback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 252
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783534202652

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Zufall Mensch??

Zufall Mensch? är skriven av författaren Lars Klinnert

När gavs Zufall Mensch? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-06-01.

Var kan jag köpa Zufall Mensch??

Vi rekommenderar att du köper Zufall Mensch? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: wbg Academic in Wissenschaftliche Buchgesellschaft (WBG)