ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina

ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pavel Filatiev

Jämför och hitta det billigaste priset på ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina är skriven av Pavel Filatiev och gavs ut .

ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som bok, ljudbok eller e-bok.
ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 235

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina. Boken är skriven av författaren Pavel Filatiev. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina var .

Originalspråket som Pavel Filatiev skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Historia & arkeologi” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina är det: 9789180186599.


Läs ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som bok

För dig som vill köpa och läsa ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 235 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som ljudbok

Vill du lyssna på ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina som pocket

ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina
  • Författare: Pavel Filatiev
  • Genre: Biografier|Historia & arkeologi
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 235
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186599

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina?

ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina är skriven av författaren Pavel Filatiev

När gavs ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina?

Vi rekommenderar att du köper ZOV : en avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Den berör. Var man än står, vad man än tänker, vad man än tycker så är jag säker på att man kommer att känna saker när man läser den här boken." Titti Schultz, Go'kväll, SVT "brutalt ärligt om ryska arméns sönderfall … Skulle säga att den är obligatorisk läsning för militärbiblioteket." Lars Wilderäng, Cornucopia.se "en av de böcker man bara måste läsa för att få en djupare inblick i Ukraina-krigets helvete." Btj   Pavel Filatiev är fallskärmsjägare i den ryska armén när invasionen av Ukraina inleds, och deltar i attacken mot staden Cherson. Efter två månader blir Filatiev skadad och evakuerad. Han återvänder till Ryssland, trött på det orättfärdiga kriget – där soldaterna bara är marionettdockor, som har att välja mellan att strida eller kastas i fängelse. För att avslöja missförhållandena inom den ryska krigsmaskinen offrar han allt. På nätet publicerar han sin dagbok från kriget, där han går till rasande angrepp på landets korrupta ledarskikt och den ryska militärens hemlighetsmakeri. Han vill stanna i Ryssland, men uppmanas att fly utomlands. <i>ZOV – En avhoppad rysk soldat om Putins krig mot Ukraina</i> är ett kraftfullt försvar för de människor som drabbas av kriget. Pavel Filatiev (född 1988) växte upp i ryska Volgodonsk, följde sin fars fotspår och tog värvning. Idag lever han som politisk flykting i Frankrike. Boken utges på 16 olika språk. Titeln ZOV ("rop") anspelar på tre olika bokstäver som målades på stridsfordonen vid invasionen. "Z" för det östra militärområdet, "O" för Belarus och "V" för ryska marininfanteriet. "Avslöjar förruttnelsen i kärnan av Ukrainainvasionen" Guardian "En extremt sällsynt dissidentröst inifrån Vladimir Putins armé […]den högst dekorerade soldat hittills som talat klarspråk om kriget mot Ukraina och avslöjat sanningen om hur det ser ut inifrån." Today in Focus "En explosiv rapport" Washington Post

Utgivande förlag: Lind & Co