Zorn – ett liv, en tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Svensson

Jämför och hitta det billigaste priset på Zorn – ett liv, en tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Zorn – ett liv, en tid är skriven av Per Svensson och gavs ut .

Zorn - ett liv, en tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Zorn – ett liv, en tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 265

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Zorn – ett liv, en tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Zorn – ett liv, en tid. Boken är skriven av författaren Per Svensson. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Zorn – ett liv, en tid var .

Originalspråket som Per Svensson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Kultur|Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Zorn – ett liv, en tid är det: 9789100126124.


Läs Zorn – ett liv, en tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Zorn – ett liv, en tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 265 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Zorn – ett liv, en tid som ljudbok

Vill du lyssna på Zorn – ett liv, en tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Zorn – ett liv, en tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Zorn – ett liv, en tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Zorn – ett liv, en tid som pocket

Zorn – ett liv, en tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Zorn – ett liv, en tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Zorn – ett liv, en tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Zorn – ett liv, en tid
  • Författare: Per Svensson
  • Genre: Kultur|Biografier
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 265
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789100126124

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Zorn – ett liv, en tid?

Zorn – ett liv, en tid är skriven av författaren Per Svensson

När gavs Zorn – ett liv, en tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Zorn – ett liv, en tid?

Vi rekommenderar att du köper Zorn – ett liv, en tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tilldelad Augustpriset 2023, i den facklitterära klassen Anders Zorn var inte bara målarfursten i Mora som blev rik på att måla kullor och badande kvinnor, inte heller enbart magikern som med sin pensel trollade fram ljusreflexer och frasande tyger. Zorn var också en tidens man, en internationell entreprenör, en av världens mest eftersökta porträttmålare. I en biografi byggd på ett omfattande källmaterial tecknar Per Svensson ett porträtt i helfigur av Sveriges mest kände konstnär, bortom myterna och schablonerna, från Mora till London, från Dalarö till Paris och Chicago. Berättelsen om Zorn är berättelsen om en virtuos konstnär som erövrade världen men till sist förlorade sin själ.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag