Zonen vi ärvde – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fruktan

Jämför och hitta det billigaste priset på Zonen vi ärvde innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Zonen vi ärvde är skriven av Fruktan och gavs ut 2017-10-02.

Zonen vi ärvde som bok, ljudbok eller e-bok.
Zonen vi ärvde

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Zonen vi ärvde

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Zonen vi ärvde. Boken är skriven av författaren Fruktan. Fria Ligan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Zonen vi ärvde var 2017-10-02.

Originalspråket som Fruktan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Zonen vi ärvde i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 231 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 232 x 153 x 25 mm och den väger så mycket som 560 g. Zonen vi ärvde ISBN är 9789187222481. Zonen vi ärvde är en fristående bok .


Läs Zonen vi ärvde som bok

För dig som vill köpa och läsa Zonen vi ärvde som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Zonen vi ärvde som ljudbok

Vill du lyssna på Zonen vi ärvde som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Zonen vi ärvde som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Zonen vi ärvde som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Zonen vi ärvde som pocket

Zonen vi ärvde finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Zonen vi ärvde med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Zonen vi ärvde med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Zonen vi ärvde
 • Författare: Fruktan
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Fria Ligan
 • Utgivningsdatum: 2017-10-02
 • Pris: 207
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 231
 • Fysiska dimensioner: 232 x 153 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187222481

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Zonen vi ärvde?

Zonen vi ärvde är skriven av författaren Fruktan

När gavs Zonen vi ärvde ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-02.

Var kan jag köpa Zonen vi ärvde?

Vi rekommenderar att du köper Zonen vi ärvde hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Det här är noveller av hög klass, så låt dig svepas med i en mörk, post-apokalyptisk värld.” – C.R.M Nilsson “Sverige har gått under. Livet är hårt. EN VÄRLD INFEKTERAD AV RÖTA breder ut sig framför dig. Du vill inte gå ut i den okända Zonen, men du har inget val. Det är din enda chans. Överlever du i spillrorna? RÖR DIG UT I ZONEN. Överlevarna har gömt sig i bunkrarna, men tvingas ut i det okända när matförråden sinar. Mutanterna roffar åt sig krubb där de kan, medvetna om att det handlar om att äta eller ätas. Maskinvarelsernas kugghjul börjar snurra av egen kraft, de bryter sig loss från sin programmering och tar sina första, gnisslande steg. Men vad händer när alla möts i Zonen? ZONEN VI ÄRVDE är en novellsamling som tar dig till Stockholm efter den stora katastrofen. Här finns de som överlevt, de som muterats och de som skapats av människor. Gör dig redo att möta deprimerade robotsälar i IKEA-kassar, ettriga gnagare, bitska gräsklippare och varelser som vill slita dig i stycken. FÖRFATTARKOLLEKTIVET FRUKTAN demolerade Sveriges huvudstad i novellsamlingen Stockholms undergång. Inspirerade av det prisbelönta postapokalyptiska rollspelet Mutant: År Noll har de skapat ZONEN VI ÄRVDE där de utforskar ruinerna av den svenska huvudstaden.”Gillar du mysterier, science fiction och rollspelsdoftande skönlitteratur med mörka undertoner? Är du lika pepp som vi på att spela Mutant Year Zero: Road to Eden? Fascineras du av berättelser från andra sidan undergången? Om svaret är “ja” på minst en av frågorna bör du definitivt försöka få tag i ett exemplar av Zonen vi ärvde. Näst efter rollspelsförlagan är det här nog det bästa sättet att förbereda sig på.” – M3 Rekommenderar.

Utgivande förlag: Fria Ligan