Zombiekuppen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Lapidus, Hedda Lapidus

Jämför och hitta det billigaste priset på Zombiekuppen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Zombiekuppen är skriven av Jens Lapidus, Hedda Lapidus och gavs ut 2021-09-06.

Zombiekuppen som bok, ljudbok eller e-bok.
Zombiekuppen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Zombiekuppen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Zombiekuppen. Boken är skriven av författaren Jens Lapidus, Hedda Lapidus. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Zombiekuppen var 2021-09-06.

Originalspråket som Jens Lapidus, Hedda Lapidus skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Zombiekuppen är det: 9789179756475.


Läs Zombiekuppen som bok

För dig som vill köpa och läsa Zombiekuppen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Zombiekuppen som ljudbok

Vill du lyssna på Zombiekuppen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Zombiekuppen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Zombiekuppen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Zombiekuppen som pocket

Zombiekuppen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Zombiekuppen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Zombiekuppen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Zombiekuppen
  • Författare: Jens Lapidus, Hedda Lapidus
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-06
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756475

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Zombiekuppen?

Zombiekuppen är skriven av författaren Jens Lapidus, Hedda Lapidus

När gavs Zombiekuppen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-06.

Var kan jag köpa Zombiekuppen?

Vi rekommenderar att du köper Zombiekuppen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Världsstjärnan Megarocker kommer till Dillsta för två utsålda konserter. Zasha blir helt besatt av att få en selfie med Megarocker. Men det är något som inte stämmer, för efter varje konsert så har publikens mobiltelefoner försvunnit spårlöst! Det blir ett uppdrag för Dillstaligan att ta reda på sanningen bakom mobilstölderna, och de planerar att slå till på kvällen innan Megarocker drar vidare! Det skulle nog varit ett rätt lätt uppdrag, om det inte vore för att nätterna börjar bli allt mörkare, och det verkar röra sig skumma varelser bland skuggorna runt kyrkogården. Inte för att Jonathan, Bollan eller Zasha tror på spöken och zombies. Speciellt inte Zasha… Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och rolig läsning för lågstadieåldern. "Zombiekuppen" är den fjärde boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus. De generösa och finurliga illustrationerna är signerade Gustaf Lord.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen