Zombie City. De dödas stad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Benni Bödker

Jämför och hitta det billigaste priset på Zombie City. De dödas stad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Zombie City. De dödas stad är skriven av Benni Bödker och gavs ut 2015-03-02.

Zombie City. De dödas stad som bok, ljudbok eller e-bok.
Zombie City. De dödas stad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Zombie City. De dödas stad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Zombie City. De dödas stad. Boken är skriven av författaren Benni Bödker. Bokförlaget Hegas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Zombie City. De dödas stad var 2015-03-02.

Originalspråket som Benni Bödker skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skräck- & spökhistorier, rysare vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Zombie City. De dödas stad i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 49 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 210 g. Zombie City. De dödas stad ISBN är 9789175431499. Zombie City. De dödas stad är en del av serien: Zombie City (del 1).


Läs Zombie City. De dödas stad som bok

För dig som vill köpa och läsa Zombie City. De dödas stad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Zombie City. De dödas stad som ljudbok

Vill du lyssna på Zombie City. De dödas stad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Zombie City. De dödas stad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Zombie City. De dödas stad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Zombie City. De dödas stad som pocket

Zombie City. De dödas stad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Zombie City. De dödas stad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Zombie City. De dödas stad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Zombie City. De dödas stad
 • Författare: Benni Bödker
 • Genre: Skräck- & spökhistorier, rysare
 • Förlag: Bokförlaget Hegas
 • Utgivningsdatum: 2015-03-02
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 49
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 10 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789175431499

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Zombie City. De dödas stad?

Zombie City. De dödas stad är skriven av författaren Benni Bödker

När gavs Zombie City. De dödas stad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-02.

Var kan jag köpa Zombie City. De dödas stad?

Vi rekommenderar att du köper Zombie City. De dödas stad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vem överlever när de döda invaderar? Gatorna i staden ligger öde. I den plundrade mataffären, bland ruttna frysvaror, vandrar Krille ensam på jakt efter mat. Eller är han ensam? Det hörs släpande steg. Plötsligt står han öga mot öga med en man som är lika rutten som maten i frysdisken. Mannen går rakt mot Krille. Och han är hungrig … Zombie City är en ruggigt spännande skräckserie om Krilles kamp för att överleva i en hotfull postapokalyptisk värld där de döda lurar överallt. Benni Bødker i nyskriven zombieserie, i stil med Walking Dead fast för yngre läsare. Outhärdligt nervkittlande med svartvita illustrationer. För den som vågar. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå. Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 4. Sagt om boken: “Berättelsen är dramatiskt framförd och illustrationerna i svartvitt fångar väl innehållets karaktär av undergångsstämning.Texten är rak och enkel, och lätt att fångas av. /…/ Det här är fartfylld dramatik på liv och död.” Staffan Engstrand, BTJ-häfte 2015:07

Utgivande förlag: Bokförlaget Hegas