ZickZack för nyanlända – Slöjden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Löthagen

Jämför och hitta det billigaste priset på ZickZack för nyanlända – Slöjden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. ZickZack för nyanlända – Slöjden är skriven av Annika Löthagen och gavs ut 2017-10-13.

ZickZack för nyanlända - Slöjden som bok, ljudbok eller e-bok.
ZickZack för nyanlända – Slöjden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om ZickZack för nyanlända – Slöjden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring ZickZack för nyanlända – Slöjden. Boken är skriven av författaren Annika Löthagen. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för ZickZack för nyanlända – Slöjden var 2017-10-13.

Originalspråket som Annika Löthagen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa ZickZack för nyanlända – Slöjden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 210 x 3 mm och den väger så mycket som 184 g. ZickZack för nyanlända – Slöjden ISBN är 9789152344422. ZickZack för nyanlända – Slöjden är en fristående bok .


Läs ZickZack för nyanlända – Slöjden som bok

För dig som vill köpa och läsa ZickZack för nyanlända – Slöjden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på ZickZack för nyanlända – Slöjden som ljudbok

Vill du lyssna på ZickZack för nyanlända – Slöjden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs ZickZack för nyanlända – Slöjden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa ZickZack för nyanlända – Slöjden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs ZickZack för nyanlända – Slöjden som pocket

ZickZack för nyanlända – Slöjden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa ZickZack för nyanlända – Slöjden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa ZickZack för nyanlända – Slöjden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: ZickZack för nyanlända – Slöjden
 • Författare: Annika Löthagen
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2017-10-13
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 297 x 210 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152344422

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit ZickZack för nyanlända – Slöjden?

ZickZack för nyanlända – Slöjden är skriven av författaren Annika Löthagen

När gavs ZickZack för nyanlända – Slöjden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-13.

Var kan jag köpa ZickZack för nyanlända – Slöjden?

Vi rekommenderar att du köper ZickZack för nyanlända – Slöjden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I ZickZack för nyanlända får eleverna träna vardagsfraser som de har nytta av i sin undervisning, genom realistiska dialoger i skolmiljö. I dialogerna kan eleverna ta olika roller och på så sätt träna sin muntliga förmåga, parallellt med läsförmågan. Eleverna får öva ordkunskap och grammatik i ett sammanhang. De får träna på att läsa, tala och skriva olika typer av texter. De får lära sig hur olika texttyper är uppbyggda. De får också lära sig vilka språkliga drag varje texttyp har, för att så tidigt som möjligt kunna arbeta med ett liknande innehåll i undervisningen som sina klasskamrater. Har du Bingel? Nu har vi lagt upp övningar till ZickZack för nyanlända på Bingelön. Slöjdämnet brukar vara ett av de första ämnena som de nyanlända eleverna deltar i med sin klass. Språkutvecklingen kan med fördel ta avstamp i de konkreta föremål, aktiviteter och arbetsgifter som ämnet rymmer, vilket också är fokus i häftet. Samtidigt tas två vanliga texttyper upp i sitt naturliga sammanhang – nämligen återberättande och instruerande text. Detta för att eleverna så snart som möjligt ska börja arbeta mot kursplanemålen i svenska som andraspråk. Läraren i svenska som andraspråk kan med fördel låta häftet ligga till grund för ett språkligt samarbete med slöjdläraren.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning