Zahiren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Paulo Coelho

Jämför och hitta det billigaste priset på Zahiren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Zahiren är skriven av Paulo Coelho och gavs ut 2005-09-01.

Zahiren som bok, ljudbok eller e-bok.
Zahiren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Zahiren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Zahiren. Boken är skriven av författaren Paulo Coelho. Bazar Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Zahiren var 2005-09-01.

Originalspråket som Paulo Coelho skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Zahiren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 366 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 136 x 34 mm och den väger så mycket som 440 g. Zahiren ISBN är 9789170280405. Zahiren är en fristående bok .


Läs Zahiren som bok

För dig som vill köpa och läsa Zahiren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Zahiren som ljudbok

Vill du lyssna på Zahiren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Zahiren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Zahiren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Zahiren som pocket

Zahiren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Zahiren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Zahiren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Zahiren
 • Författare: Paulo Coelho
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bazar Förlag
 • Utgivningsdatum: 2005-09-01
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 366
 • Fysiska dimensioner: 208 x 136 x 34 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789170280405

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Zahiren?

Zahiren är skriven av författaren Paulo Coelho

När gavs Zahiren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-09-01.

Var kan jag köpa Zahiren?

Vi rekommenderar att du köper Zahiren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Zahiren handlar om en författare, vars fru försvinner spårlöst. Håller hon sig borta frivilligt eller har hon blivit kidnappad? I sökandet efter sin älskade ger sig författaren ut på en lång resa: från Paris till Balkan och vidare till Centralasien. Viktigare ändå blir hans inre resa, som ger huvudpersonen kunskap om sig själv, livet och kärleken.Mer av Paulo Coelho>>

Utgivande förlag: Bazar Förlag