Yxmannen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ray Celestin

Jämför och hitta det billigaste priset på Yxmannen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Yxmannen är skriven av Ray Celestin och gavs ut 2016-10-13.

Yxmannen som bok, ljudbok eller e-bok.
Yxmannen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Yxmannen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Yxmannen. Boken är skriven av författaren Ray Celestin. Kalla kulor förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Yxmannen var 2016-10-13.

Originalspråket som Ray Celestin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historiska deckare & kriminalromaner vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Yxmannen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 472 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 35 mm och den väger så mycket som 590 g. Yxmannen ISBN är 9789188153418. Yxmannen är en del av serien: Yxmannen (del 1).


Läs Yxmannen som bok

För dig som vill köpa och läsa Yxmannen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Yxmannen som ljudbok

Vill du lyssna på Yxmannen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Yxmannen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Yxmannen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Yxmannen som pocket

Yxmannen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Yxmannen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Yxmannen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Yxmannen
 • Författare: Ray Celestin
 • Genre: Historiska deckare & kriminalromaner
 • Förlag: Kalla kulor förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-10-13
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 472
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188153418

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Yxmannen?

Yxmannen är skriven av författaren Ray Celestin

När gavs Yxmannen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-13.

Var kan jag köpa Yxmannen?

Vi rekommenderar att du köper Yxmannen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utsedd till årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin! New Orleans 1919. Den beryktade seriemördaren Yxmannen sätter skräck i staden med sina bestialiska mord. Kriminalinspektör Michael Talbot utreder fallet men har svårt att hitta ledtrådar. Dessutom bär han på en hemlighet, som till intet pris får komma ut. Luca DAndrea, Michaels tidigare chef, har fått i uppdrag av maffian att ta reda på vem Yxmannen är. Nittonåriga Ida jobbar som sekreterare hos en privatdetektiv, och när hon snubblar över ledtrådar som kan leda till avslöjandet av Yxmannens sanna identitet kan hon inte låta bli att på egen hand försöka utreda mysteriet. Yxmannen bygger på de händelser som skakade New Orleans mellan 1918 och 1919, då en seriemördare härjade i staden. De brev som förekommer i romanen är autentiska och tros ha skrivits av den verklige Yxmannen. “Ray Celestin levererar med Yxmannen en strålande debut inom den historiska kriminalroman-genren. Intriger, mustiga miljöer, tidsstämningar och persongallerier där fakta och fiktion varvas lekfullt skildras med en utsökt hantverksskicklighet. Detta är läsvärd historisk kriminalnoir med en skärpa och tyngd som en nyslipad yxas vassa egg.” BTJ, Henric Ahlgren “Yxmannen är ett mästerverk, enligt min mening inte bara den absolut bästa till svenska översatta spänningsromanen i år utan också på flera år!” Dast “Lysande skildring av en stad som kokar av motsättningar.” DN

Utgivande förlag: Kalla kulor förlag