Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anette Hansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro är skriven av Anette Hansson och gavs ut 2015-06-01.

Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som bok, ljudbok eller e-bok.
Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 182

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro. Boken är skriven av författaren Anette Hansson. Myelinyoga Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro var 2015-06-01.

Originalspråket som Anette Hansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Motions- & workoutböcker vilket ger den Rai som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 87 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 160 x 10 mm och den väger så mycket som 215 g. Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro ISBN är 9789163787096. Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro är en fristående bok .


Läs Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som bok

För dig som vill köpa och läsa Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 182 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som ljudbok

Vill du lyssna på Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro som pocket

Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro
 • Författare: Anette Hansson
 • Genre: Motions- & workoutböcker
 • Förlag: Myelinyoga Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-06-01
 • Pris: 182
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 87
 • Fysiska dimensioner: 240 x 160 x 10 mm
 • SAB: Rai
 • ISBN: 9789163787096

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro?

Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro är skriven av författaren Anette Hansson

När gavs Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-06-01.

Var kan jag köpa Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro?

Vi rekommenderar att du köper Yoga för dig med neurologisk diagnos : livslust och framtidstro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En bok för dig med multipel skleros (MS) eller en annan neurologisk diagnos. Första delen visar hur personer med MS kan få hjälp av yoga i olika former. Den innehåller detaljerade program med kompletta pass och mindfulness- och meditationsövningar. Ställningar och ansträngning är anpassade för personer med funktionsnedsättnng och illustreras med tydliga teckningar. Andra delen handlar om att nå ökad livskvalitet och är riktad både till den drabbade och anhöriga. Den förklarar hur en MS-diagnos påverkar alla i familjen och ger konkreta råd vid tillstånd som fatigue, kognitionsproblem och depressioner. Anette Hansson fick själv MS efter att ha arbetat som flygvärdinna i många år. Det ger boken ett starkt inifrånperspektiv. Hon är utbildad instruktör i MediYoga. leder kurser och föreläser om MS och yoga.

Utgivande förlag: Myelinyoga Förlag