Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Nyvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning är skriven av Åsa Nyvall och gavs ut 2020-08-14.

Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som bok, ljudbok eller e-bok.
Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning. Boken är skriven av författaren Åsa Nyvall. Louise Bäckelin Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning var 2020-08-14.

Originalspråket som Åsa Nyvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Motions- & workoutböcker vilket ger den Rai som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 200 x 23 mm och den väger så mycket som 900 g. Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning ISBN är 9789177992219. Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning är en fristående bok .


Läs Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som bok

För dig som vill köpa och läsa Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som ljudbok

Vill du lyssna på Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning som pocket

Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning
 • Författare: Åsa Nyvall
 • Genre: Motions- & workoutböcker
 • Förlag: Louise Bäckelin Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-08-14
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 250 x 200 x 23 mm
 • SAB: Rai
 • ISBN: 9789177992219

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning?

Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning är skriven av författaren Åsa Nyvall

När gavs Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-14.

Var kan jag köpa Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning?

Vi rekommenderar att du köper Yinyoga : vila, reflektion och återhämtning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varva ner med lugnande yinyoga.I en intensiv värld som ställer allt högre krav på prestation, behöver vi tid till vila, återhämtning och reflektion. Det är först när vi stillar oss som vi kan upptäcka vad vi verkligen behöver och hur vi egentligen mår. Med rofylld yinyoga ger du din kropp och ditt sinne möjlighet att slappna av och vila. Boken innehåller yogapass i olika längder, från 15 minuter till 1,5 timme. Varje pass är utformat efter ett tema, så att du kan ge dig själv det du behöver för stunden. Vill du jobba med din självkänsla och din kroppsuppfattning, samla kraft eller känna mer glädje i livet? Varva ner med yinyoga och fundera över vad du behöver med reflekterande frågor till varje tema. Alla kan yoga, men positionerna kan se olika ut beroende på vilka förutsättningar din kropp har. Boken ger förslag på alternativa positioner om du till exempel brottas med värk i knän eller axlar. ÅSA NYVALL är yogalärare och har en egen studio i Göteborg. Hon är utbildad samtalsterapeut, parterapeut och samtalscoach och har tidigare gett ut succéboken “””Yinyoga – vila, reflektion och återhämtning är en rejäl bok med många sidor, fina foton och stort innehåll. Och denna stora entusiasm för yinyoga och yoga på det hela taget genomsyrar också hela boken och det märks att Åsa verkligen brinner för att inspirera flera att praktisera yinyoga och gärna berättar om yinyogas återhämtande och hälsosamma effekter. Syftet med sin bok skriver Åsa ‘har varit att sprida yinyogans magi, så att så många som möjligt får uppleva hur välgörande den är, både fysiskt och mentalt’ och jag kan intyga att boken verkligen inspirerar alla att utforska yinyogas och dess fantastiska välgörande egenskaper!” Livias yoga, Yogaworld.seYinyoga med Åsa Nyvall är som bomull i hjärtat, flyta runt på fluffiga moln, känna sig som en stjärna, gråta tysta tårar som liksom rensar allt som någonsin gjort ont, ja ni fattar, det är underbart!” Sammiep73Yinyoga är en fin och mycket läsvärd bok om att må bra med hjälp av yinyoga. Layouten är tilltalande och texterna personliga och välskrivna. Klasserna är tydligt beskrivna med både text och bild.” Betyg 4 av 5, BTJKärlekens språk din guide till lyckliga relationer på LB Förlag, tillsammans med journalisten Helene Arkhem.Yinyoga hjälper din bindväv att mjukna, lindrar värk och ger din kropp och ditt sinne återhämtning och välbehövlig stillhet. Välbehövlig återhämtning för kropp och sinne.

Utgivande förlag: Louise Bäckelin Förlag