Wittgensteins brorson : en vänskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Bernhard

Jämför och hitta det billigaste priset på Wittgensteins brorson : en vänskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Wittgensteins brorson : en vänskap är skriven av Thomas Bernhard och gavs ut 2011-09-20.

Wittgensteins brorson : en vänskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Wittgensteins brorson : en vänskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Wittgensteins brorson : en vänskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Wittgensteins brorson : en vänskap. Boken är skriven av författaren Thomas Bernhard. Bokförlaget Tranan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Wittgensteins brorson : en vänskap var 2011-09-20.

Originalspråket som Thomas Bernhard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den 830,Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Wittgensteins brorson : en vänskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 183 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 182 x 125 x 18 mm och den väger så mycket som 280 g. Wittgensteins brorson : en vänskap ISBN är 9789186307622. Wittgensteins brorson : en vänskap är en fristående bok .


Läs Wittgensteins brorson : en vänskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Wittgensteins brorson : en vänskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Wittgensteins brorson : en vänskap som ljudbok

Vill du lyssna på Wittgensteins brorson : en vänskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Wittgensteins brorson : en vänskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Wittgensteins brorson : en vänskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Wittgensteins brorson : en vänskap som pocket

Wittgensteins brorson : en vänskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Wittgensteins brorson : en vänskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Wittgensteins brorson : en vänskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Wittgensteins brorson : en vänskap
 • Författare: Thomas Bernhard
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Bokförlaget Tranan
 • Utgivningsdatum: 2011-09-20
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 183
 • Fysiska dimensioner: 182 x 125 x 18 mm
 • SAB: 830,Hce
 • ISBN: 9789186307622

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Wittgensteins brorson : en vänskap?

Wittgensteins brorson : en vänskap är skriven av författaren Thomas Bernhard

När gavs Wittgensteins brorson : en vänskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-20.

Var kan jag köpa Wittgensteins brorson : en vänskap?

Vi rekommenderar att du köper Wittgensteins brorson : en vänskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

År 1967 är två män inlagda på ett sjukhus i Wien. Den ene, bokens berättare, heter Thomas Bernhard och behandlas på avdelningen för lungsjuka. Den andre är hans vän Paul, en släkting till filosofen Ludwig Wittgenstein, som omhändertas på den psykiatriska avdelningen efter ett nervöst sammanbrott. Han kommer från en av Österrikes rikaste familjer, men efter att ha skänkt bort sin förmögenhet är han utblottad och ensam. Med Bernhard delar han ett passionerat intresse för musik och en lika passionerad avsky inför den självgoda Wienbourgeoisien.Med ett nyskrivet förord av Bodil Malmsten. Wittgensteins brorson tecknar ett ömsint porträtt av en vänskap som kom att vara i tolv år, fram till Pauls död 1979. Den riktar en skarp anklagelse mot psykiatrin och de friskas svek gentemot de svaga och sjuka. Ett svek som Thomas Bernhard slutligen finner att han själv deltagit i. Minnesanteckningarna blir det tal han aldrig höll vid vännens begravning.

Utgivande förlag: Bokförlaget Tranan