Winston Churchill : biografi över en gourmand – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Catherine Heyrendt-Sherman

Jämför och hitta det billigaste priset på Winston Churchill : biografi över en gourmand innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Winston Churchill : biografi över en gourmand är skriven av Catherine Heyrendt-Sherman och gavs ut 2019-01-09.

Winston Churchill : biografi över en gourmand som bok, ljudbok eller e-bok.
Winston Churchill : biografi över en gourmand

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 170

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Winston Churchill : biografi över en gourmand

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Winston Churchill : biografi över en gourmand. Boken är skriven av författaren Catherine Heyrendt-Sherman. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Winston Churchill : biografi över en gourmand var 2019-01-09.

Originalspråket som Catherine Heyrendt-Sherman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk, politisk & militär Politiska ledare & politiskt ledarskap vilket ger den Lz Churchill, Winston som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Winston Churchill : biografi över en gourmand i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 174 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 130 x 15 mm och den väger så mycket som 254 g. Winston Churchill : biografi över en gourmand ISBN är 9789177792581. Winston Churchill : biografi över en gourmand är en fristående bok .


Läs Winston Churchill : biografi över en gourmand som bok

För dig som vill köpa och läsa Winston Churchill : biografi över en gourmand som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 170 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Winston Churchill : biografi över en gourmand som ljudbok

Vill du lyssna på Winston Churchill : biografi över en gourmand som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Winston Churchill : biografi över en gourmand som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Winston Churchill : biografi över en gourmand som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Winston Churchill : biografi över en gourmand som pocket

Winston Churchill : biografi över en gourmand finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Winston Churchill : biografi över en gourmand med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Winston Churchill : biografi över en gourmand med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Winston Churchill : biografi över en gourmand
 • Författare: Catherine Heyrendt-Sherman
 • Genre: Historisk, politisk & militär Politiska ledare & politiskt ledarskap
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-01-09
 • Pris: 170
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 174
 • Fysiska dimensioner: 200 x 130 x 15 mm
 • SAB: Lz Churchill, Winston
 • ISBN: 9789177792581

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Winston Churchill : biografi över en gourmand?

Winston Churchill : biografi över en gourmand är skriven av författaren Catherine Heyrendt-Sherman

När gavs Winston Churchill : biografi över en gourmand ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-09.

Var kan jag köpa Winston Churchill : biografi över en gourmand?

Vi rekommenderar att du köper Winston Churchill : biografi över en gourmand hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken om Churchills mat- och dryckesvanor är en sällsynt underhållande mix av mat och storpolitik. SmålandspostenMatbordet spelade en avgörande roll både i Churchills politiska och personliga liv. Här ges en närgången bild av en livsstil som inte längre existerar. Dessutom får läsaren ta del av Winstons berömda vitsar och citat. Visste du att Churchill, som drack på ett sätt som fick alkoholmätare världen över att rodna, inledde sin politiska karriär med att rösta för en skatt på whisky? Winston packade rysk kaviar i sina picknickkorgar och fäste stor vikt vid vilken typ av porslin han åt från samtidigt som han villigt erkände att han själv inte ens kunde koka ägg. Här serveras ett ovanligt läckert porträtt av britternas hjälte, bräddfylld med anekdoter som få det att vattnas i munnen. CATHERINE HEYRENDT-SHERMAN undervisar i brittisk historia vid Reims universitet, utöver de föreläsningar hon håller vid Sciences Po i Paris. Trots att hon är född i Frankrike tas hon ofta för en riktig britt.Man ska komma ihåg att det är magen som styr världen.Winston Churchill

Utgivande förlag: Lind &amp