Wenell Om Projekt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Torbjörn Wenell

Jämför och hitta det billigaste priset på Wenell Om Projekt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Wenell Om Projekt är skriven av Torbjörn Wenell och gavs ut 2001-01-01.

Wenell Om Projekt som bok, ljudbok eller e-bok.
Wenell Om Projekt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 346

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Wenell Om Projekt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Wenell Om Projekt. Boken är skriven av författaren Torbjörn Wenell. Uppsala Publishing House AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Wenell Om Projekt var 2001-01-01.

Originalspråket som Torbjörn Wenell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Projektledning vilket ger den Qbaaj som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Wenell Om Projekt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 189 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 198 x 15 mm och den väger så mycket som 655 g. Wenell Om Projekt ISBN är 9789170052118. Wenell Om Projekt är en del av serien: Wenell om projekt.


Läs Wenell Om Projekt som bok

För dig som vill köpa och läsa Wenell Om Projekt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 346 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Wenell Om Projekt som ljudbok

Vill du lyssna på Wenell Om Projekt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Wenell Om Projekt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Wenell Om Projekt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Wenell Om Projekt som pocket

Wenell Om Projekt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Wenell Om Projekt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Wenell Om Projekt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Wenell Om Projekt
 • Författare: Torbjörn Wenell
 • Genre: Projektledning
 • Förlag: Uppsala Publishing House AB
 • Utgivningsdatum: 2001-01-01
 • Pris: 346
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 189
 • Fysiska dimensioner: 245 x 198 x 15 mm
 • SAB: Qbaaj
 • ISBN: 9789170052118

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Wenell Om Projekt?

Wenell Om Projekt är skriven av författaren Torbjörn Wenell

När gavs Wenell Om Projekt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-01-01.

Var kan jag köpa Wenell Om Projekt?

Vi rekommenderar att du köper Wenell Om Projekt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Efter att ha tänkt, verkat och agerat – ja levt – i och med projekt i mer än fyra decennier kan vi i denna innehållsrika och stimulerande bok ta del av av Torbjörn Wenells erfarenheter och reflektioner.

Utgivande förlag: Uppsala Publishing House AB