Vykortstavlan : en kriminalgåta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per-Martin Hedström

Jämför och hitta det billigaste priset på Vykortstavlan : en kriminalgåta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vykortstavlan : en kriminalgåta är skriven av Per-Martin Hedström och gavs ut 2017-08-29.

Vykortstavlan : en kriminalgåta som bok, ljudbok eller e-bok.
Vykortstavlan : en kriminalgåta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 130

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vykortstavlan : en kriminalgåta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vykortstavlan : en kriminalgåta. Boken är skriven av författaren Per-Martin Hedström. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vykortstavlan : en kriminalgåta var 2017-08-29.

Originalspråket som Per-Martin Hedström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vykortstavlan : en kriminalgåta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 300 g. Vykortstavlan : en kriminalgåta ISBN är . Vykortstavlan : en kriminalgåta är en fristående bok .


Läs Vykortstavlan : en kriminalgåta som bok

För dig som vill köpa och läsa Vykortstavlan : en kriminalgåta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 130 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vykortstavlan : en kriminalgåta som ljudbok

Vill du lyssna på Vykortstavlan : en kriminalgåta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vykortstavlan : en kriminalgåta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vykortstavlan : en kriminalgåta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vykortstavlan : en kriminalgåta som pocket

Vykortstavlan : en kriminalgåta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vykortstavlan : en kriminalgåta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vykortstavlan : en kriminalgåta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vykortstavlan : en kriminalgåta
 • Författare: Per-Martin Hedström
 • Genre: Deckare
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2017-08-29
 • Pris: 130
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 220 x 135 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vykortstavlan : en kriminalgåta?

Vykortstavlan : en kriminalgåta är skriven av författaren Per-Martin Hedström

När gavs Vykortstavlan : en kriminalgåta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-29.

Var kan jag köpa Vykortstavlan : en kriminalgåta?

Vi rekommenderar att du köper Vykortstavlan : en kriminalgåta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bror Stenson är en ung konsult som är på väg till sitt första uppdrag som projektledare ute hos Medella, ett framgångsrikt nytt företag.Han har fått i uppdrag att föra in ett kunddatasystem för att hålla kolla på försäljningsaktiviteter hos befintliga och nya kunder.Men det uppstår problem. Säljchefen kommer inte till mötet som avtalat och verkar ha försvunnit. Varken företag eller familj vet var han är.Polisen kopplas in och enda ledtråden till den försvunne säljchefen är en stor vykortstavla hemma hos hans sambo.Bror kastas dessutom in som tillförordnad ekonomichef. Ytterligare ett försvinnande och märkliga fakturor, nu i London, skapar problem med företagets kvartalsbokslut.Allt fler märkliga fakta kommer i dagen och efter hand arbetar Bror lika mycket som privatdetektiv som konsult. Tillsammans med kriminalinspektör Eva Lind står han till slut inför en knepig kriminalgåta som får en rafflande upplösning.

Utgivande förlag: BoD