Vril : eller Den kommande rasen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Edward George Earle Bulwer-Lytton

Jämför och hitta det billigaste priset på Vril : eller Den kommande rasen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vril : eller Den kommande rasen är skriven av Edward George Earle Bulwer-Lytton och gavs ut 2015-06-22.

Vril : eller Den kommande rasen som bok, ljudbok eller e-bok.
Vril : eller Den kommande rasen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 194

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vril : eller Den kommande rasen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vril : eller Den kommande rasen. Boken är skriven av författaren Edward George Earle Bulwer-Lytton. Vertigo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vril : eller Den kommande rasen var 2015-06-22.

Originalspråket som Edward George Earle Bulwer-Lytton skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk science fiction vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vril : eller Den kommande rasen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 245 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 120 x 25 mm och den väger så mycket som 238 g. Vril : eller Den kommande rasen ISBN är 9789186567347. Vril : eller Den kommande rasen är en fristående bok .


Läs Vril : eller Den kommande rasen som bok

För dig som vill köpa och läsa Vril : eller Den kommande rasen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 194 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vril : eller Den kommande rasen som ljudbok

Vill du lyssna på Vril : eller Den kommande rasen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vril : eller Den kommande rasen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vril : eller Den kommande rasen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vril : eller Den kommande rasen som pocket

Vril : eller Den kommande rasen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vril : eller Den kommande rasen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vril : eller Den kommande rasen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vril : eller Den kommande rasen
 • Författare: Edward George Earle Bulwer-Lytton
 • Genre: Klassisk science fiction
 • Förlag: Vertigo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-06-22
 • Pris: 194
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 245
 • Fysiska dimensioner: 160 x 120 x 25 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789186567347

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vril : eller Den kommande rasen?

Vril : eller Den kommande rasen är skriven av författaren Edward George Earle Bulwer-Lytton

När gavs Vril : eller Den kommande rasen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-06-22.

Var kan jag köpa Vril : eller Den kommande rasen?

Vi rekommenderar att du köper Vril : eller Den kommande rasen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I våra dagar är den stora 1800-talsförfattaren Bulwer-Lytton mest ihågkommen för vril eller den kommande rasen från 1871. Här skildras i enlighet med dåtidens intresse för exotiska utopier ett nedstigande i jordens inre där en helt främmande människoart har byggt ett fantastiskt samhälle, drivet av den mystiska vrilkraften.Inte minst är vril intressant för den kult den omgivits av långt efter att den skrevs. Olika grupper, från Madame Blavat s kys teosofer fram till ockultistiska nazister, tog den utopiska äventyrsromanen som en sann berättelse och sökte på allvar efter vrilkraften. Även Thomas Pynchon har grävt i den ihåliga jorden-teorin i sina romaner.KG Johansson har gjort den första moderna svenska översättningen av vril.

Utgivande förlag: Vertigo Förlag