Vishetsregler – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kristina Wennergren

Jämför och hitta det billigaste priset på Vishetsregler innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vishetsregler är skriven av Kristina Wennergren och gavs ut 1991-12-01.

Vishetsregler som bok, ljudbok eller e-bok.
Vishetsregler

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vishetsregler

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vishetsregler. Boken är skriven av författaren Kristina Wennergren. Tariso AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vishetsregler var 1991-12-01.

Originalspråket som Kristina Wennergren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vishetsregler i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 95 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 198 x 130 x 7 mm och den väger så mycket som 100 g. Vishetsregler ISBN är 9789197111348. Vishetsregler är en fristående bok .


Läs Vishetsregler som bok

För dig som vill köpa och läsa Vishetsregler som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vishetsregler som ljudbok

Vill du lyssna på Vishetsregler som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vishetsregler som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vishetsregler som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vishetsregler som pocket

Vishetsregler finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vishetsregler med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vishetsregler med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vishetsregler
 • Författare: Kristina Wennergren
 • Genre:
 • Förlag: Tariso AB
 • Utgivningsdatum: 1991-12-01
 • Pris: 95
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 95
 • Fysiska dimensioner: 198 x 130 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197111348

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vishetsregler?

Vishetsregler är skriven av författaren Kristina Wennergren

När gavs Vishetsregler ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1991-12-01.

Var kan jag köpa Vishetsregler?

Vi rekommenderar att du köper Vishetsregler hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När människor har problem kan man hänvisa till en eller flera av Pythagoras 49 vishetsregler tolkade ur ett kosmiskt perspektiv bortanför jordiskt oskrivna lagar och förbud – för människan och hennes naturliga flöde och längtan efter andlig helhet och fysisk hälsa.

Utgivande förlag: Tariso AB