Virus 3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Daniel Åberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Virus 3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Virus 3 är skriven av Daniel Åberg och gavs ut 2019-09-25.

Virus 3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Virus 3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Virus 3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Virus 3. Boken är skriven av författaren Daniel Åberg. Storytel Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Virus 3 var 2019-09-25.

Originalspråket som Daniel Åberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Virus 3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 394 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 24 mm och den väger så mycket som 319 g. Virus 3 ISBN är 9789178720972. Virus 3 är en del av serien: Virus (del 3).


Läs Virus 3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Virus 3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Virus 3 som ljudbok

Vill du lyssna på Virus 3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Virus 3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Virus 3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Virus 3 som pocket

Virus 3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Virus 3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Virus 3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Virus 3
 • Författare: Daniel Åberg
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Storytel Publishing
 • Utgivningsdatum: 2019-09-25
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 394
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 24 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789178720972

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Virus 3?

Virus 3 är skriven av författaren Daniel Åberg

När gavs Virus 3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-25.

Var kan jag köpa Virus 3?

Vi rekommenderar att du köper Virus 3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tredje delen i succéserien Virus! Det våldsamma virus som drabbat världen är fortfarande en gåta för de spillror av överlevare som finns kvar. Kampen för att överleva vardagen ställs varje dag på sin spets. Iris, Amanda och Dano har hittar ett ställe där de hoppas kunna skapa en slags vardag för den lilla kolonin de skapat åt sig. Men så händer det värsta och den spirande alliansen mellan överlevarna krossas brutalt samtidigt som de ställer sig frågan, finns det en tanke bakom allt detta, är någon beredd att ta väldigt stora risker för att äga viruset? Serien Virus, och fortsättningen Smittad, är en tät historia om människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo. Daniel Åberg, född 1975 i Sandviken, är författare och journalist bosatt i Vittangi och Stockholm. Daniel Åberg debuterade som författare 2005 med Dannyboy & kärleken.

Utgivande förlag: Storytel Publishing