Virkade bokmärken : till alla bokslukare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Matthies

Jämför och hitta det billigaste priset på Virkade bokmärken : till alla bokslukare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Virkade bokmärken : till alla bokslukare är skriven av Jonas Matthies och gavs ut 2019-10-01.

Virkade bokmärken : till alla bokslukare som bok, ljudbok eller e-bok.
Virkade bokmärken : till alla bokslukare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 163

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Virkade bokmärken : till alla bokslukare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Virkade bokmärken : till alla bokslukare. Boken är skriven av författaren Jonas Matthies. Legind A/S är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Virkade bokmärken : till alla bokslukare var 2019-10-01.

Originalspråket som Jonas Matthies skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qccab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Virkade bokmärken : till alla bokslukare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 109 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 236 x 223 x 14 mm och den väger så mycket som 538 g. Virkade bokmärken : till alla bokslukare ISBN är 9788771557152. Virkade bokmärken : till alla bokslukare är en fristående bok .


Läs Virkade bokmärken : till alla bokslukare som bok

För dig som vill köpa och läsa Virkade bokmärken : till alla bokslukare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 163 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Virkade bokmärken : till alla bokslukare som ljudbok

Vill du lyssna på Virkade bokmärken : till alla bokslukare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Virkade bokmärken : till alla bokslukare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Virkade bokmärken : till alla bokslukare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Virkade bokmärken : till alla bokslukare som pocket

Virkade bokmärken : till alla bokslukare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Virkade bokmärken : till alla bokslukare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Virkade bokmärken : till alla bokslukare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Virkade bokmärken : till alla bokslukare
 • Författare: Jonas Matthies
 • Genre:
 • Förlag: Legind A/S
 • Utgivningsdatum: 2019-10-01
 • Pris: 163
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 109
 • Fysiska dimensioner: 236 x 223 x 14 mm
 • SAB: Qccab
 • ISBN: 9788771557152

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Virkade bokmärken : till alla bokslukare?

Virkade bokmärken : till alla bokslukare är skriven av författaren Jonas Matthies

När gavs Virkade bokmärken : till alla bokslukare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-01.

Var kan jag köpa Virkade bokmärken : till alla bokslukare?

Vi rekommenderar att du köper Virkade bokmärken : till alla bokslukare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Detta är boken för alla virkande bokälskare! De söta och roliga bokmärken gömmer sig mellan sidorna av kärleksromaner, deckare och Godnatthistorier och se till att sprida glädje. Bokmärken är bra som gåvor för vänner och familj – och de kan motivera små läsare.Tack vare detaljerade stegvisa recept med foton är bokmärkena enkla och snabba att virka.Var försiktig så att du inte blir för beroende, ett virkat bokmärke kommer sällan ensam!

Utgivande förlag: Legind A/S