Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha

Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Celine Semaan, Leonie Morgan

Jämför och hitta det billigaste priset på Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha är skriven av Celine Semaan, Leonie Morgan och gavs ut .

Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som bok, ljudbok eller e-bok.
Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha. Boken är skriven av författaren Celine Semaan, Leonie Morgan. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha var .

Originalspråket som Celine Semaan, Leonie Morgan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha är det: 9789180186568.


Läs Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som bok

För dig som vill köpa och läsa Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som ljudbok

Vill du lyssna på Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha som pocket

Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha
  • Författare: Celine Semaan, Leonie Morgan
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 206
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186568

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha?

Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha är skriven av författaren Celine Semaan, Leonie Morgan

När gavs Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha?

Vi rekommenderar att du köper Virka mormorsrutor : massor av färger att mixa och matcha hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I denna virkbok finns över 40 unika mormorsrutor i härliga färger samt beskrivningar på större projekt som du kan skapa med dem, till exempel kuddar och filtar. Du får tips på garn, färgval och hur de olika rutorna kan kombineras. Alla maskor och specialtekniker som förekommer i boken förklaras tydligt. Varje mormorsruta presenteras med en detaljerad beskrivning, diagram och bilder. <i>Virka mormorsrutor</i> är en perfekt bok för både nybörjare och vana virkare.

Utgivande förlag: Lind & Co