Vinterstängt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jörn Lier Horst

Jämför och hitta det billigaste priset på Vinterstängt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vinterstängt är skriven av Jörn Lier Horst och gavs ut 2016-01-13.

Vinterstängt som bok, ljudbok eller e-bok.
Vinterstängt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vinterstängt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vinterstängt. Boken är skriven av författaren Jörn Lier Horst. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vinterstängt var 2016-01-13.

Originalspråket som Jörn Lier Horst skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Vinterstängt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 109 x 23 mm och den väger så mycket som 209 g. Vinterstängt ISBN är . Vinterstängt är en del av serien: William Wisting (del 3).


Läs Vinterstängt som bok

För dig som vill köpa och läsa Vinterstängt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vinterstängt som ljudbok

Vill du lyssna på Vinterstängt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vinterstängt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vinterstängt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vinterstängt som pocket

Vinterstängt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vinterstängt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vinterstängt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vinterstängt
 • Författare: Jörn Lier Horst
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-01-13
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 177 x 109 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vinterstängt?

Vinterstängt är skriven av författaren Jörn Lier Horst

När gavs Vinterstängt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-13.

Var kan jag köpa Vinterstängt?

Vi rekommenderar att du köper Vinterstängt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

William Wisting: Del 3. Dimman har lagt sig över kustlandskapet en mörk höstkväll. Ove Bakkerud planerar en sista lugn helg på sommarstället innan han stänger till det inför vintern. Men i stället finner han sin stuga vandaliserad. När han chockad stapplar över till grannhuset, som tillhör en känd tv-profil, hittar han liket av en man som misshandlats till döds.Polisen William Wistings dotter Line, kriminalreporter, har dragit sig tillbaka till familjens stuga för att skriva på sin bok. Under en promenad finner hon ett lik i en gammal träbåt. Ögonen är borta. Och från himlen faller döda fåglar i hundratal.Utredningen pekar mot narkotikasmuggling och en stöldliga från Litauen. Det tycks också som om Lines tidigare pojkvän har något med fallet att göra.Man upptäcker fler lik, och en av de mördade försvinner spårlöst under transporten från obduktionssalen till begravningsbyrån. Snart står det klart att enorma summor pengar är inblandade, och det tycks inte finnas några gränser för vilka grymheter de skyldiga är beredda att begå för att undgå upptäckt.JØRN LIER HORST är född 1970 och arbetade tidigare som utredare vid polisen i Vestfold. Han har rönt stor framgång och fått flera litterära priser – Jakthundarna (Lind & Co, 2014) belönades med både Glasnyckeln och Rivertonpriset, och utsågs i Sverige till årets bästa översatta deckare. Den här aktuella Vinterstängt fick norska bokhandlarpriset år 2011.”Det är klassiskt deckarupplägg, skickligt berättat av en duktig författare som kan konsten att bygga upp spänningen när jakten går i ett vintrigt Norge.”Björn G. Stenberg, Upsala Nya Tidning”Det här är tredje boken om Wisting som jag läser och jag gillar Lier Horsts sätt att skriva. Trots död och kriminalitet finns det något stillsamt och lugnt över berättelserna och det metodiska polisarbetet ger till slut resultat.”Anna Warner, Skaraborgs Allehanda”Som läsare känns det som om man sitter med i polisutredningen och upplever hur adrenalinet börjar rusa genom kroppen när den våldsamma upplösningen på ett kriminaldrama närmar sig […] En lysande spänningsroman”Ingalill Mosander, Aftonbladet”Klassisk polisdeckare av en författare som kan ämnet […] Jag rekommenderar alla som gillar deckare att avsätta tid till Jørn Lier Horsts författarskap. Börja gärna med Vinterstängt.”Torbjörn Ekelund, Dagbladet

Utgivande förlag: Lind &amp