Vinea i fara – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Roger Leloup

Jämför och hitta det billigaste priset på Vinea i fara innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vinea i fara är skriven av Roger Leloup och gavs ut 2017-05-05.

Vinea i fara som bok, ljudbok eller e-bok.
Vinea i fara

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vinea i fara

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vinea i fara. Boken är skriven av författaren Roger Leloup. Cobolt Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vinea i fara var 2017-05-05.

Originalspråket som Roger Leloup skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vinea i fara i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 163 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 215 x 20 mm och den väger så mycket som 970 g. Vinea i fara ISBN är . Vinea i fara är en del av serien: Yoko Tsuno (del 3).


Läs Vinea i fara som bok

För dig som vill köpa och läsa Vinea i fara som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vinea i fara som ljudbok

Vill du lyssna på Vinea i fara som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vinea i fara som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vinea i fara som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vinea i fara som pocket

Vinea i fara finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vinea i fara med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vinea i fara med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vinea i fara
 • Författare: Roger Leloup
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Cobolt Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-05-05
 • Pris: 309
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 163
 • Fysiska dimensioner: 300 x 215 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vinea i fara?

Vinea i fara är skriven av författaren Roger Leloup

När gavs Vinea i fara ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-05.

Var kan jag köpa Vinea i fara?

Vi rekommenderar att du köper Vinea i fara hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med äventyren Ljuset från Ixo, Jätteinsekterna och Ärkeänglarna från Vinea. I den tredje samlingsvolymen av denna klassiska science fiction-serie, återvänder Yoko till planeten Vinea, två miljoner ljusår från Jorden, där hennes vänner är utsatta för ett dödligt hot. I likhet med tidigare volymer ingår också ett generöst extramaterial som berättar om de tre albumens tillkomst. Roger Leloup var under drygt 15 år anställd vid Hergéstudion i Bryssel, bland annat som assistent på Tintin och Alix. Leloups specialitet som studiotecknare var tekniska föremål och flygplan, något han ofta får tillfälle att briljera med i sin egen science fiction-serie om elektroingenjören Yoko Tsuno. Äventyren i denna volym är nyöversatta av Tintin-kännaren Björn Wahlberg.

Utgivande förlag: Cobolt Förlag