Vindstilla dagar på öde platser : Roman – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peo Bengtsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vindstilla dagar på öde platser : Roman innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vindstilla dagar på öde platser : Roman är skriven av Peo Bengtsson och gavs ut 2018-03-15.

Vindstilla dagar på öde platser : Roman som bok, ljudbok eller e-bok.
Vindstilla dagar på öde platser : Roman

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vindstilla dagar på öde platser : Roman

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vindstilla dagar på öde platser : Roman. Boken är skriven av författaren Peo Bengtsson. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vindstilla dagar på öde platser : Roman var 2018-03-15.

Originalspråket som Peo Bengtsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vindstilla dagar på öde platser : Roman i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 328 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 460 g. Vindstilla dagar på öde platser : Roman ISBN är 9789176998380. Vindstilla dagar på öde platser : Roman är en fristående bok .


Läs Vindstilla dagar på öde platser : Roman som bok

För dig som vill köpa och läsa Vindstilla dagar på öde platser : Roman som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vindstilla dagar på öde platser : Roman som ljudbok

Vill du lyssna på Vindstilla dagar på öde platser : Roman som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vindstilla dagar på öde platser : Roman som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vindstilla dagar på öde platser : Roman som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vindstilla dagar på öde platser : Roman som pocket

Vindstilla dagar på öde platser : Roman finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vindstilla dagar på öde platser : Roman med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vindstilla dagar på öde platser : Roman med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vindstilla dagar på öde platser : Roman
 • Författare: Peo Bengtsson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2018-03-15
 • Pris: 99
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 328
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176998380

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vindstilla dagar på öde platser : Roman?

Vindstilla dagar på öde platser : Roman är skriven av författaren Peo Bengtsson

När gavs Vindstilla dagar på öde platser : Roman ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-15.

Var kan jag köpa Vindstilla dagar på öde platser : Roman?

Vi rekommenderar att du köper Vindstilla dagar på öde platser : Roman hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Två människor: Ian & Kit.Som bor på samma gata i en stad i husen mittemot varandra. Våningsplan i jämnhöjd och likadana morgonritualer.Ingen av dem äter frukost med neddragna persienner så snart vet båda två vad den andra har i kylskåpet.Så börjar deras vänskap. Det borde vara enkelt, men herregud, när blir det någonsin enkelt?

Utgivande förlag: BoD