Vin med adress – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alf Tumble

Jämför och hitta det billigaste priset på Vin med adress innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vin med adress är skriven av Alf Tumble och gavs ut 2018-11-07.

Vin med adress som bok, ljudbok eller e-bok.
Vin med adress

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 203

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vin med adress

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vin med adress. Boken är skriven av författaren Alf Tumble. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vin med adress var 2018-11-07.

Originalspråket som Alf Tumble skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcaf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Vin med adress i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 221 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 20 mm och den väger så mycket som 643 g. Vin med adress ISBN är 9789127158641. Vin med adress är en fristående bok .


Läs Vin med adress som bok

För dig som vill köpa och läsa Vin med adress som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 203 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vin med adress som ljudbok

Vill du lyssna på Vin med adress som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vin med adress som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vin med adress som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vin med adress som pocket

Vin med adress finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vin med adress med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vin med adress med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vin med adress
 • Författare: Alf Tumble
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-11-07
 • Pris: 203
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 221
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 20 mm
 • SAB: Qcaf
 • ISBN: 9789127158641

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vin med adress?

Vin med adress är skriven av författaren Alf Tumble

När gavs Vin med adress ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-07.

Var kan jag köpa Vin med adress?

Vi rekommenderar att du köper Vin med adress hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur smakar en plats egentligen? Världens bästa viner har en tydlig hemvist i både doft och smak en kombination av växtplats, hantverk och kultur. Viner som är omöjliga att kopiera. Vin med adress. Häng med till Barolo, Central Otago, Chinon, Etna, Madeira, Meursault, Mosel, Saint-Joseph, Bordeaux och Rías Baixas med DN:s vinskribent Alf Tumble som guide. Vi hälsar på i tio fascinerande vinregioner och får massor av personliga tips i form favoritflaskor, producenter och matkombinationer. Att resa dit druvorna växer är ofta nyckeln till att förstå sig på traktens viner. Men det funkar nästan lika bra hemma i köket med ett glas i handen. Vin med adress dricks allra bäst med mat från samma gata. Alf Tumble debuterade som författare 2013 med den nydanande och kritikerhyllade boken Drick!. Sedan dess arbetar han som vinskribent på Dagens Nyheter. I prisbelönta podcasten Dela en flaska intervjuar Alf krog- och vinpersonligheter över en flaska vin. Andra forum för att sprida sin mission är Nöjesguiden, Livets Goda och TV4.

Utgivande förlag: Natur &amp