Vilma superhjälte – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Abby Hanlon

Jämför och hitta det billigaste priset på Vilma superhjälte innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vilma superhjälte är skriven av Abby Hanlon och gavs ut 2018-03-20.

Vilma superhjälte som bok, ljudbok eller e-bok.
Vilma superhjälte

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vilma superhjälte

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vilma superhjälte. Boken är skriven av författaren Abby Hanlon. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vilma superhjälte var 2018-03-20.

Originalspråket som Abby Hanlon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Vilma superhjälte i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 153 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 197 x 147 x 17 mm och den väger så mycket som 328 g. Vilma superhjälte ISBN är . Vilma superhjälte är en del av serien: Vilma (del 3).


Läs Vilma superhjälte som bok

För dig som vill köpa och läsa Vilma superhjälte som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vilma superhjälte som ljudbok

Vill du lyssna på Vilma superhjälte som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vilma superhjälte som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vilma superhjälte som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vilma superhjälte som pocket

Vilma superhjälte finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vilma superhjälte med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vilma superhjälte med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vilma superhjälte
 • Författare: Abby Hanlon
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2018-03-20
 • Pris: 119
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 153
 • Fysiska dimensioner: 197 x 147 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vilma superhjälte?

Vilma superhjälte är skriven av författaren Abby Hanlon

När gavs Vilma superhjälte ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-20.

Var kan jag köpa Vilma superhjälte?

Vi rekommenderar att du köper Vilma superhjälte hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I tredje boken om Vilma träffar vi både nya och gamla vänner. Och låtsaskompisar! Precis som det ska vara i Vilmas fantasifulla och knasiga värld. Vilma ser fram emot att få bli Rosabelles läskompis i skolan. Men när fröken delar upp paren får Vilma läsa bäbisböcker om Glada bondgården med Thomas. Katastrof! Men så hittar hon en häftig superhjältedräkt. Kan den hjälpa henne att lära sig läsa?Tidigare böcker: Vilmas vilda värld och Vilmas riktiga kompis. Abby Hanlon är lärare och barnboksförfattare från Brooklyn.”Denna skojiga kapitelbok vänder sig till barn i åldern sex till nio år. Den är lättläst, för varje uppslag har gott om humoristiska illustrationer och serierutor. En bra bok att träna läsning på!” Norra Skåne om Vilmas vilda värld”Hejdlöst och tokroligt från pärm till pärm, läsa själv eller högläsningsbok.” Skånska Dagbladet om Vilmas riktiga kompis

Utgivande förlag: Alfabeta