Vill inte minnas kan inte glömma – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elina Hirvonen

Jämför och hitta det billigaste priset på Vill inte minnas kan inte glömma innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vill inte minnas kan inte glömma är skriven av Elina Hirvonen och gavs ut 2007-09-01.

Vill inte minnas kan inte glömma som bok, ljudbok eller e-bok.
Vill inte minnas kan inte glömma

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 120

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vill inte minnas kan inte glömma

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vill inte minnas kan inte glömma. Boken är skriven av författaren Elina Hirvonen. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vill inte minnas kan inte glömma var 2007-09-01.

Originalspråket som Elina Hirvonen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vill inte minnas kan inte glömma i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 157 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 134 x 216 x 14 mm och den väger så mycket som 300 g. Vill inte minnas kan inte glömma ISBN är 9789127025790. Vill inte minnas kan inte glömma är en fristående bok .


Läs Vill inte minnas kan inte glömma som bok

För dig som vill köpa och läsa Vill inte minnas kan inte glömma som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 120 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vill inte minnas kan inte glömma som ljudbok

Vill du lyssna på Vill inte minnas kan inte glömma som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vill inte minnas kan inte glömma som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vill inte minnas kan inte glömma som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vill inte minnas kan inte glömma som pocket

Vill inte minnas kan inte glömma finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vill inte minnas kan inte glömma med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vill inte minnas kan inte glömma med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vill inte minnas kan inte glömma
 • Författare: Elina Hirvonen
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2007-09-01
 • Pris: 120
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 157
 • Fysiska dimensioner: 134 x 216 x 14 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789127025790

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vill inte minnas kan inte glömma?

Vill inte minnas kan inte glömma är skriven av författaren Elina Hirvonen

När gavs Vill inte minnas kan inte glömma ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-09-01.

Var kan jag köpa Vill inte minnas kan inte glömma?

Vi rekommenderar att du köper Vill inte minnas kan inte glömma hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bokens handling utspelar sig under en dag. Huvudpersonen Anna sitter på café, läser, minns och försöker skjuta upp ett besök hos sin bror som är inskriven på ett mentalsjukhus. Romanen utspelar sig i olika tidsplan, dels får vi ta del av Annas barndomsminnen, dels beskrivs händelser som har tagit plats nyligen (11 september-katastrofen t ex). Barndomsminnena blandas med pojkvännen Ians minnesbilder från hans uppväxt i New York. Fokus ligger på barndom, skuld och våld. Annas dysfunktionella familj beskrivs smärtsamt men finstämt. Krig och dess påverkan på familjerna i flera generationer skildras både via Annas far och genom Ians berättelser. I båda familjerna har krig lämnat spår i form av vilsenhet och våld. Våldet skadar inte enbart personen som blir slagen, utan påverkar även de som finns omkring, den som ser, den som väljer att inte se, den som försöker glömma. Översättare: Janina Orlov

Utgivande förlag: Natur &amp