Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Ohlson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning är skriven av Göran Ohlson och gavs ut 2012-04-12.

Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som bok, ljudbok eller e-bok.
Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 518

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning. Boken är skriven av författaren Göran Ohlson. Iustus är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning var 2012-04-12.

Originalspråket som Göran Ohlson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bolagsrätt, handelsrätt & konkurrensrätt vilket ger den Qbaab,658.402 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 311 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 780 g. Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning ISBN är 9789176788196. Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning är en fristående bok .


Läs Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som bok

För dig som vill köpa och läsa Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 518 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som ljudbok

Vill du lyssna på Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning som pocket

Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning
 • Författare: Göran Ohlson
 • Genre: Bolagsrätt, handelsrätt & konkurrensrätt
 • Förlag: Iustus
 • Utgivningsdatum: 2012-04-12
 • Pris: 518
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 311
 • Fysiska dimensioner: 250 x 170 x 10 mm
 • SAB: Qbaab,658.402
 • ISBN: 9789176788196

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning?

Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning är skriven av författaren Göran Ohlson

När gavs Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-04-12.

Var kan jag köpa Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning?

Vi rekommenderar att du köper Vikten av vinst : en studie om syftets betydelse i bolagsstyrning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vinstsyftet uppmärksammas i samhällsdebatten bl.a. i samband med privatisering av vård, skola och omsorg samt ohämmad exploatering av arbetskraft och naturtillgångar. Vinstsyftet granskas här i kontexten av svensk näringslagstiftning men också i perspektivet av marknadsekonomins historiska utveckling och dagens samhällsdebatt om näringslivets samhällsansvar.Trots att syftet är den övergripande handlingsnormen vid drift av företag utvisar studien att syftesbestämningen är outvecklad vilket skapar en onyanserad debatt. Författaren menar att utveckling av syftesbestämningen är nyckeln till rationella organisationsformer för företagsverksamhet med skiftande inriktningar och intressentkonstellationer.Studien utmynnar i slutsatsen att förståelsen av syftet med en företagsverksamhet är grunden för att bedöma och kontrollera riskerna med att engagera sig i verksamheten. Alternativa syften i näringsverksamhet bör inte diskrimineras av lagstiftningen. Men det bör införas uttryckliga krav på transparant syfte som återspeglar företagets egentliga inriktning och syftet skall konsekvent följas i beslutsprocessen.

Utgivande förlag: Iustus