Viking Enterprise – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Axel Anderson

Jämför och hitta det billigaste priset på Viking Enterprise innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Viking Enterprise är skriven av Sven Axel Anderson och gavs ut 2020-01-21.

Viking Enterprise som bok, ljudbok eller e-bok.
Viking Enterprise

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 599

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Viking Enterprise

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Viking Enterprise. Boken är skriven av författaren Sven Axel Anderson. Columbia University Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Viking Enterprise var 2020-01-21.

Originalspråket som Sven Axel Anderson skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (hardback).

Om du vill läsa Viking Enterprise i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 164 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Viking Enterprise ISBN är 9780231945585. Viking Enterprise är en fristående bok .


Läs Viking Enterprise som bok

För dig som vill köpa och läsa Viking Enterprise som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 599 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Viking Enterprise som ljudbok

Vill du lyssna på Viking Enterprise som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Viking Enterprise som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Viking Enterprise som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Viking Enterprise som pocket

Viking Enterprise finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Viking Enterprise med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Viking Enterprise med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Viking Enterprise
 • Författare: Sven Axel Anderson
 • Genre:
 • Förlag: Columbia University Press
 • Utgivningsdatum: 2020-01-21
 • Pris: 599
 • Format: Inbunden (hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 164
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9780231945585

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Viking Enterprise?

Viking Enterprise är skriven av författaren Sven Axel Anderson

När gavs Viking Enterprise ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-21.

Var kan jag köpa Viking Enterprise?

Vi rekommenderar att du köper Viking Enterprise hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Columbia University Press