Vi spelar piano 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl-Bertil Agnestig

Jämför och hitta det billigaste priset på Vi spelar piano 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vi spelar piano 2 är skriven av Carl-Bertil Agnestig och gavs ut 1990-10-01.

Vi spelar piano 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Vi spelar piano 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vi spelar piano 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vi spelar piano 2. Boken är skriven av författaren Carl-Bertil Agnestig. Gehrmans Musikförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vi spelar piano 2 var 1990-10-01.

Originalspråket som Carl-Bertil Agnestig skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vi spelar piano 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 270 x 5 mm och den väger så mycket som 170 g. Vi spelar piano 2 ISBN är 9789177480839. Vi spelar piano 2 är en del av serien: Vi spelar piano (del 2).


Läs Vi spelar piano 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Vi spelar piano 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vi spelar piano 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Vi spelar piano 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vi spelar piano 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vi spelar piano 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vi spelar piano 2 som pocket

Vi spelar piano 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vi spelar piano 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vi spelar piano 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vi spelar piano 2
 • Författare: Carl-Bertil Agnestig
 • Genre: Musik
 • Förlag: Gehrmans Musikförlag
 • Utgivningsdatum: 1990-10-01
 • Pris: 249
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 195 x 270 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789177480839

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vi spelar piano 2?

Vi spelar piano 2 är skriven av författaren Carl-Bertil Agnestig

När gavs Vi spelar piano 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1990-10-01.

Var kan jag köpa Vi spelar piano 2?

Vi rekommenderar att du köper Vi spelar piano 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Del två i en av våra mest älskade och använda pianoskolor genom tiderna.

Utgivande förlag: Gehrmans Musikförlag