Vi ses i Bingsjö? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peo Österholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Vi ses i Bingsjö? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vi ses i Bingsjö? är skriven av Peo Österholm och gavs ut 2009-06-18.

Vi ses i Bingsjö? som bok, ljudbok eller e-bok.
Vi ses i Bingsjö?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vi ses i Bingsjö?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vi ses i Bingsjö?. Boken är skriven av författaren Peo Österholm. Gidlunds förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vi ses i Bingsjö? var 2009-06-18.

Originalspråket som Peo Österholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den Iju-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vi ses i Bingsjö? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 135 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 200 x 10 mm och den väger så mycket som 220 g. Vi ses i Bingsjö? ISBN är 9789178447824. Vi ses i Bingsjö? är en fristående bok .


Läs Vi ses i Bingsjö? som bok

För dig som vill köpa och läsa Vi ses i Bingsjö? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vi ses i Bingsjö? som ljudbok

Vill du lyssna på Vi ses i Bingsjö? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vi ses i Bingsjö? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vi ses i Bingsjö? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vi ses i Bingsjö? som pocket

Vi ses i Bingsjö? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vi ses i Bingsjö? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vi ses i Bingsjö? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vi ses i Bingsjö?
 • Författare: Peo Österholm
 • Genre: Musik
 • Förlag: Gidlunds förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-06-18
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 135
 • Fysiska dimensioner: 150 x 200 x 10 mm
 • SAB: Iju-c
 • ISBN: 9789178447824

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vi ses i Bingsjö??

Vi ses i Bingsjö? är skriven av författaren Peo Österholm

När gavs Vi ses i Bingsjö? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-18.

Var kan jag köpa Vi ses i Bingsjö??

Vi rekommenderar att du köper Vi ses i Bingsjö? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bingsjö i Rättviks Finnmark har blivit den mest berömda spelmansbyn i Sverige. Här levde och verkade under två sekler en mängd skickliga spelmän, som lämnat ett rikt låtarv efter sig. Peo Österholm beskriver spelmanslivet i byn, porträtterar de mest kända spelmännen, från Nedhol Anders till Päkkos Gustaf och berättar om deras låtar. I boken intervjuas också ett antal framstående nutida spelmän för vilka Bingsjö har varit av stor betydelse. Boken beskriver också byns spelmansstämma som är Sveriges största och som 2009 firade 40-årsjubileum.

Utgivande förlag: Gidlunds förlag