Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pia Beckman

Jämför och hitta det billigaste priset på Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön är skriven av Pia Beckman och gavs ut 2017-02-28.

Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som bok, ljudbok eller e-bok.
Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 110

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön. Boken är skriven av författaren Pia Beckman. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön var 2017-02-28.

Originalspråket som Pia Beckman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den uQe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 310 x 200 x 20 mm och den väger så mycket som 150 g. Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön ISBN är . Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön är en del av serien: Spiralserien.


Läs Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som bok

För dig som vill köpa och läsa Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 110 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som ljudbok

Vill du lyssna på Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön som pocket

Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön
 • Författare: Pia Beckman
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2017-02-28
 • Pris: 110
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 310 x 200 x 20 mm
 • SAB: uQe
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön?

Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön är skriven av författaren Pia Beckman

När gavs Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-28.

Var kan jag köpa Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön?

Vi rekommenderar att du köper Vi planterar : kärnor, lökar, sticklingar och frön hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Odlingsglädje för hela familjen och retronostalgi i ett!Här finns tips och tydliga bilder på hur du själv kan odla fram frön och sticklingar, blomsterlökar, prydnadsgräs och mycket annat. Skörda egna citrusfrukter, kiwi, avokado, paprika, ärtor och bönor! Pryd hemmet med hyacinter, solrosor och amaryllis! Denna älskade klassiker i Semics spiralserie finns nu i uppfräschad dräkt.

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic