Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bo-Erling Lindén

Jämför och hitta det billigaste priset på Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok är skriven av Bo-Erling Lindén och gavs ut 1998-01-01.

Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 166

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok. Boken är skriven av författaren Bo-Erling Lindén. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok var 1998-01-01.

Originalspråket som Bo-Erling Lindén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 310 x 210 x 10 mm och den väger så mycket som 200 g. Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok ISBN är 9789147012930. Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok är en del av serien: Verkstadsteknik grundkurs.


Läs Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 166 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok som pocket

Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok
 • Författare: Bo-Erling Lindén
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 1998-01-01
 • Pris: 166
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 310 x 210 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147012930

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok?

Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok är skriven av författaren Bo-Erling Lindén

När gavs Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1998-01-01.

Var kan jag köpa Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok?

Vi rekommenderar att du köper Verkstadsteknik grundkurs Arbetsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Läs merLäromedlet består av en faktabok och en arbetsbok.Faktaboken beskriver de vanligaste verktygen och maskiner som används vid grundläggande verkstadstekniska moment. I boken beskrivs momenten: bänkarbete, borrning, klippning, kantbockning, nitning, lödning och limning, medan momenten svarvning, fräsning och svetsning hänvisas till befintliga faktaböcker. Eleven ska med hjälp av faktaboken kunna tillverka enklare produkter.Arbetsboken innehåller ritningar och beskrivningar av de olika arbetsmomenten vid tillverkning av dels en låsbar datorhållare, dels till en hammare. ArbetsbokFaktabok

Utgivande förlag: Liber