Vem tog glasögonen? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Mæhle

Jämför och hitta det billigaste priset på Vem tog glasögonen? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vem tog glasögonen? är skriven av Lars Mæhle och gavs ut 2018-10-03.

Vem tog glasögonen? som bok, ljudbok eller e-bok.
Vem tog glasögonen?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 68

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vem tog glasögonen?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vem tog glasögonen?. Boken är skriven av författaren Lars Mæhle. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vem tog glasögonen? var 2018-10-03.

Originalspråket som Lars Mæhle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vem tog glasögonen? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 34 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Vem tog glasögonen? ISBN är . Vem tog glasögonen? är en del av serien: Minideckare från förskolan Krå (del 1).


Läs Vem tog glasögonen? som bok

För dig som vill köpa och läsa Vem tog glasögonen? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 68 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vem tog glasögonen? som ljudbok

Vill du lyssna på Vem tog glasögonen? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vem tog glasögonen? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vem tog glasögonen? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vem tog glasögonen? som pocket

Vem tog glasögonen? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vem tog glasögonen? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vem tog glasögonen? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vem tog glasögonen?
 • Författare: Lars Mæhle
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-10-03
 • Pris: 68
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 34
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vem tog glasögonen??

Vem tog glasögonen? är skriven av författaren Lars Mæhle

När gavs Vem tog glasögonen? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-03.

Var kan jag köpa Vem tog glasögonen??

Vi rekommenderar att du köper Vem tog glasögonen? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Allt verkar vara som vanligt på förskolan Kråkslottet. Men plötsligt händer något. Elins glasögon försvinner. Vart har de tagit vägen? Är det en tjuv som smyger omkring? Det är dags för Leon och Liv, Kråkslottets egna superdetektiver, att rycka ut!

Utgivande förlag: Tukan förlag