Veckans problem och annan klurig matte B – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agnar Bergkuist

Jämför och hitta det billigaste priset på Veckans problem och annan klurig matte B innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Veckans problem och annan klurig matte B är skriven av Agnar Bergkuist och gavs ut 2012-08-08.

Veckans problem och annan klurig matte B som bok, ljudbok eller e-bok.
Veckans problem och annan klurig matte B

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Veckans problem och annan klurig matte B

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Veckans problem och annan klurig matte B. Boken är skriven av författaren Agnar Bergkuist. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Veckans problem och annan klurig matte B var 2012-08-08.

Originalspråket som Agnar Bergkuist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Veckans problem och annan klurig matte B i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 238 x 169 x 3 mm och den väger så mycket som 88 g. Veckans problem och annan klurig matte B ISBN är 9789144079370. Veckans problem och annan klurig matte B är en fristående bok .


Läs Veckans problem och annan klurig matte B som bok

För dig som vill köpa och läsa Veckans problem och annan klurig matte B som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Veckans problem och annan klurig matte B som ljudbok

Vill du lyssna på Veckans problem och annan klurig matte B som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Veckans problem och annan klurig matte B som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Veckans problem och annan klurig matte B som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Veckans problem och annan klurig matte B som pocket

Veckans problem och annan klurig matte B finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Veckans problem och annan klurig matte B med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Veckans problem och annan klurig matte B med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Veckans problem och annan klurig matte B
 • Författare: Agnar Bergkuist
 • Genre: Matematik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2012-08-08
 • Pris: 89
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 238 x 169 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144079370

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Veckans problem och annan klurig matte B?

Veckans problem och annan klurig matte B är skriven av författaren Agnar Bergkuist

När gavs Veckans problem och annan klurig matte B ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-08.

Var kan jag köpa Veckans problem och annan klurig matte B?

Vi rekommenderar att du köper Veckans problem och annan klurig matte B hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Veckans problem och annan klurig matte innehåller uppgifter som är gjorda för att vara litet extra kluriga! Här möter eleverna problemlösning på ett annorlunda sätt – inga ledtrådar till räknesätt i kapitelrubriker, problem som kanske inte har någon lösning alls eller som kan ha flera lösningar, problem som ser lätta ut men som är svåra och tvärtom …De inledande uppgifterna är indelade efter svårighetsgrad: *-problem, **-problem (litet svårare) och ***-problem (kan vara riktigt kluriga).Bok B innehåller svårare problem än Bok A, men som alltid – det som är lätt för en kan vara svårt för en annan.Böckerna avslutas med ett antal Veckans problem. Dessa uppgifter är tänkta att lösas i grupp i skolan eller som hemuppgift. Facit finns sist i varje bok.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB