Vart min värld och lycka vänder

Vart min värld och lycka vänder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne G D Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vart min värld och lycka vänder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vart min värld och lycka vänder är skriven av Arne G D Johansson och gavs ut .

Vart min värld och lycka vänder som bok, ljudbok eller e-bok.
Vart min värld och lycka vänder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 300

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vart min värld och lycka vänder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vart min värld och lycka vänder. Boken är skriven av författaren Arne G D Johansson. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vart min värld och lycka vänder var .

Originalspråket som Arne G D Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vart min värld och lycka vänder är det: 9789180278980.


Läs Vart min värld och lycka vänder som bok

För dig som vill köpa och läsa Vart min värld och lycka vänder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 300 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vart min värld och lycka vänder som ljudbok

Vill du lyssna på Vart min värld och lycka vänder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vart min värld och lycka vänder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vart min värld och lycka vänder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vart min värld och lycka vänder som pocket

Vart min värld och lycka vänder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vart min värld och lycka vänder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vart min värld och lycka vänder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vart min värld och lycka vänder
  • Författare: Arne G D Johansson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: BoD
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 300
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180278980

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vart min värld och lycka vänder?

Vart min värld och lycka vänder är skriven av författaren Arne G D Johansson

När gavs Vart min värld och lycka vänder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Vart min värld och lycka vänder?

Vi rekommenderar att du köper Vart min värld och lycka vänder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ingen kunde väl ana vad det överraskande mötet vid sjön, mellan Edvard Rosensten från det stora godset och fabriksarbeterskan Britta Gran från den lilla gården i en annan del av landet, skulle få för långtgående följdverkningar. Inte bara för dem utan för flera andra i deras närmaste omgivningar. När Edvard rider rakt in i en trädgren, håller på att förlora livet. men återvänder till ett liv som saknar historia börjar vägen tillbaka. Eller kanske framåt… Allt är inte som man tror och det finns mycket i tillvaron som inte alltid är så lätt att förklara. Det finns många vägskäl och vart vägen man väljer leder blir inte alltid uppenbart i närtid. Genom hela berättelsen löper ändå den röda tråden från den gamla barnabönen.

Utgivande förlag: BoD