Varsel

Varsel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Weiss

Jämför och hitta det billigaste priset på Varsel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Varsel är skriven av Sofia Weiss och gavs ut .

Varsel som bok, ljudbok eller e-bok.
Varsel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Varsel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Varsel. Boken är skriven av författaren Sofia Weiss. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Varsel var .

Originalspråket som Sofia Weiss skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Varsel är det: 9789180186247.


Läs Varsel som bok

För dig som vill köpa och läsa Varsel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Varsel som ljudbok

Vill du lyssna på Varsel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Varsel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Varsel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Varsel som pocket

Varsel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Varsel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Varsel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Varsel
  • Författare: Sofia Weiss
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186247

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Varsel?

Varsel är skriven av författaren Sofia Weiss

När gavs Varsel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Varsel?

Vi rekommenderar att du köper Varsel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Rösten var så låg att jag knappt uppfattade den, men jag var säker på att jag hört den. "Akta dig…" Någon stod bakom mig. Nära. Andades på mig med en iskall andedräkt. </i> Moa ska tillbringa sommarlovets sista dagar i farmors gamla hus. Hon ser fram emot att bara hänga med pappa, ta det lugnt och komma bort från lägenheten i stan. Men redan första dagen förstår Moa att den här veckan inte kommer att bli som hon har tänkt sig. Inte bara för att hon måste rida – trots rädslan efter olyckan – utan för att märkliga saker börjar hända. Någon från andra sidan finns i huset. Kanske någon som vill henne illa? Tillsammans med sin nya vän Matteo börjar Moa nysta i en mörk gåta, med trådar långt tillbaka i tiden. <i>Varsel</i> är den andra fristående boken om Moa. En rysare för slukaråldern om hästar, hemligheter och spöken. SOFIA WEISS (f. 1974) älskar att skriva för barn och tycker det är extra roligt att skriva läskiga berättelser. Inspirationen får hon bland annat från sin egen rädsla för mörker. När hon inte skriver böcker arbetar hon på bibliotek.

Utgivande förlag: Lind & Co