Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl Reinhold Bråkenhielm

Jämför och hitta det billigaste priset på Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige är skriven av Carl Reinhold Bråkenhielm och gavs ut 2001-01-01.

Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som bok, ljudbok eller e-bok.
Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige. Boken är skriven av författaren Carl Reinhold Bråkenhielm. Bokförlaget Nya Doxa är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige var 2001-01-01.

Originalspråket som Carl Reinhold Bråkenhielm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den C,D som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 300 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 230 x 30 mm och den väger så mycket som 640 g. Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige ISBN är 9789157803818. Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige är en fristående bok .


Läs Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som bok

För dig som vill köpa och läsa Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som ljudbok

Vill du lyssna på Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige som pocket

Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige
 • Författare: Carl Reinhold Bråkenhielm
 • Genre: Religion
 • Förlag: Bokförlaget Nya Doxa
 • Utgivningsdatum: 2001-01-01
 • Pris: 249
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 300
 • Fysiska dimensioner: 190 x 230 x 30 mm
 • SAB: C,D
 • ISBN: 9789157803818

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige?

Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige är skriven av författaren Carl Reinhold Bråkenhielm

När gavs Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-01-01.

Var kan jag köpa Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige?

Vi rekommenderar att du köper Världsbild och mening : En empirisk studie av livsåskådningar i dagens Sverige hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tänkare, förkunnare och diktare i alla kulturer har sökt svar på frågor kring livet och meningen med det. De har engagerat eftervärlden med sina detaljerade tankesystem, heliga skrifter eller litterära mästerverk. Men vad anser människor i allmänhet? Hur ställer sig män och kvinnor i dagens Sverige till olika livsfrågor? Boken bygger på ett brett intervjumaterial kring dessa frågor.

Utgivande förlag: Bokförlaget Nya Doxa