Världens viktigaste match – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jesper Tillberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Världens viktigaste match innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Världens viktigaste match är skriven av Jesper Tillberg och gavs ut 2019-06-14.

Världens viktigaste match som bok, ljudbok eller e-bok.
Världens viktigaste match

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Världens viktigaste match

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Världens viktigaste match. Boken är skriven av författaren Jesper Tillberg. B Wahlströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Världens viktigaste match var 2019-06-14.

Originalspråket som Jesper Tillberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsberättelser vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Världens viktigaste match i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 185 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 203 g. Världens viktigaste match ISBN är 9789132210433. Världens viktigaste match är en fristående bok .


Läs Världens viktigaste match som bok

För dig som vill köpa och läsa Världens viktigaste match som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Världens viktigaste match som ljudbok

Vill du lyssna på Världens viktigaste match som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Världens viktigaste match som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Världens viktigaste match som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Världens viktigaste match som pocket

Världens viktigaste match finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Världens viktigaste match med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Världens viktigaste match med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Världens viktigaste match
 • Författare: Jesper Tillberg
 • Genre: Idrottsberättelser
 • Förlag: B Wahlströms
 • Utgivningsdatum: 2019-06-14
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 185
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 15 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789132210433

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Världens viktigaste match?

Världens viktigaste match är skriven av författaren Jesper Tillberg

När gavs Världens viktigaste match ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-14.

Var kan jag köpa Världens viktigaste match?

Vi rekommenderar att du köper Världens viktigaste match hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I en lägenhet strax utanför Örebro bor Jille. Han är fjorton år och hans högsta och enda dröm är att bli fotbollsproffs. Han tränar hårt, äter nyttigt och fokuserar dygnet runt. När han så tas ut till att träna med A-laget, och samtidigt får chansen att visa vad han går för i distriktslaget är hans lycka gjord. Äntligen ska han få sätta dit alla som under åren sagt att han är för liten i kroppen för att gå riktigt långt. Men allt är inte perfekt. Hemma finns en familj som bär ärr efter flykten från Kurdistan. Det finns en pappa som har kvar granatsplitter i axeln, en mamma som sörjer sin syster som dog under Halabja-massakern. Och framför allt finns det en släkting som försvunnit i kriget, ingen vet om han fortfarande lever. Mitt i allt detta står en fjortonåring, som slits mellan de olika världarna och som får kämpa hårdare än de flesta för att nå sitt mål.

Utgivande förlag: B Wahlströms