Världens hemskaste sjukdomar 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ida Kjellin, Sofia Bergström

Jämför och hitta det billigaste priset på Världens hemskaste sjukdomar 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Världens hemskaste sjukdomar 2 är skriven av Ida Kjellin, Sofia Bergström och gavs ut 2021-09-29.

Världens hemskaste sjukdomar 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Världens hemskaste sjukdomar 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Världens hemskaste sjukdomar 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Världens hemskaste sjukdomar 2. Boken är skriven av författaren Ida Kjellin, Sofia Bergström. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Världens hemskaste sjukdomar 2 var 2021-09-29.

Originalspråket som Ida Kjellin, Sofia Bergström skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Världens hemskaste sjukdomar 2 är det: 9789179758905.


Läs Världens hemskaste sjukdomar 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Världens hemskaste sjukdomar 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Världens hemskaste sjukdomar 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Världens hemskaste sjukdomar 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Världens hemskaste sjukdomar 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Världens hemskaste sjukdomar 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Världens hemskaste sjukdomar 2 som pocket

Världens hemskaste sjukdomar 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Världens hemskaste sjukdomar 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Världens hemskaste sjukdomar 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Världens hemskaste sjukdomar 2
  • Författare: Ida Kjellin, Sofia Bergström
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-29
  • Pris: 199
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758905

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Världens hemskaste sjukdomar 2?

Världens hemskaste sjukdomar 2 är skriven av författaren Ida Kjellin, Sofia Bergström

När gavs Världens hemskaste sjukdomar 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-29.

Var kan jag köpa Världens hemskaste sjukdomar 2?

Vi rekommenderar att du köper Världens hemskaste sjukdomar 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Äntligen – ännu fler farsoter! Tyfus, malaria, polio och mässling – genom historien har vi människor drabbats av fruktansvärda, smittsamma och ibland dödliga sjukdomar. Följ med klasskompisarna Kim och Joelle på en ruskig resa genom tid och rum, när de provar på tio av de värsta farsoter som drabbat Sverige. Ibland tillfrisknar de och ibland inte. Men vilken sjukdom är den hemskaste av alla? Humorfylld faktabok om historiska farsoter och en dråplig allåldersbok där varje kapitel dryper av antingen blod eller var, eller bajs av alla de slag. Helillustrerat i färg med fruktansvärda fakta, många skratt och mycket rys. Av skaparna bakom den populära tv-serien med samma namn.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen