Världens 50 farligaste företag

Världens 50 farligaste företag – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Juha-Pekka Raeste, Hannu Sokala

Jämför och hitta det billigaste priset på Världens 50 farligaste företag innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Världens 50 farligaste företag är skriven av Juha-Pekka Raeste, Hannu Sokala och gavs ut .

Världens 50 farligaste företag som bok, ljudbok eller e-bok.
Världens 50 farligaste företag

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Världens 50 farligaste företag

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Världens 50 farligaste företag. Boken är skriven av författaren Juha-Pekka Raeste, Hannu Sokala. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Världens 50 farligaste företag var .

Originalspråket som Juha-Pekka Raeste, Hannu Sokala skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Ekonomi & ledarskap” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Världens 50 farligaste företag är det: 9789180182430.


Läs Världens 50 farligaste företag som bok

För dig som vill köpa och läsa Världens 50 farligaste företag som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Världens 50 farligaste företag som ljudbok

Vill du lyssna på Världens 50 farligaste företag som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Världens 50 farligaste företag som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Världens 50 farligaste företag som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Världens 50 farligaste företag som pocket

Världens 50 farligaste företag finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Världens 50 farligaste företag med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Världens 50 farligaste företag med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Världens 50 farligaste företag
  • Författare: Juha-Pekka Raeste, Hannu Sokala
  • Genre: Ekonomi & ledarskap
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180182430

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Världens 50 farligaste företag?

Världens 50 farligaste företag är skriven av författaren Juha-Pekka Raeste, Hannu Sokala

När gavs Världens 50 farligaste företag ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Världens 50 farligaste företag?

Vi rekommenderar att du köper Världens 50 farligaste företag hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Stora multinationella företag påverkar hur vi tänker, vad vi äter, vilka vi träffar, vad vi gör med vår tid och till och med vem vi röstar på. I takt med att dessa företag växer, så ökar också deras inflytande och makt över individer och regeringar. För att framtiden inte ska dikteras av företag, utan av människor, behöver vi mer kunskaper. De båda erfarna ekonomireportrarna Juha-Pekka Raeste och Hannu Sokala beskriver här 50 företag som utgör en central del av det globala näringslivet, det som bestämmer vilken sorts värld vi alla ska leva i. Vissa av företagen i boken är relativt okända (exempelvis Zh ngguó Y nc o Z ngg ngs och BlackRock) några förutsägbara (som Google och Amazon), andra kan förvåna (Ikea och Disney), ytterligare andra är oundvikliga (Gazprom och Chevron). Några av företagen kapitaliserar på våra vardagsbehov (Cargill och Coca-Cola), vissa på vår fåfänga (Bytedance och Facebook) och ytterligare andra på vår girighet (Goldman Sachs och Berkshire Hathaway). <i>Världens 50 farligaste företag </i>är måsteläsning för alla som intresserar sig för ekonomi, klimat och demokrati. JUHA-PEKKA RAESTE är ekonomireporter på Helsingin Sanomat, Finlands störtsta tidning. Han fokuserar på storföretag och IT-sektorn. HANNU SOKALA arbetar som grävande journalist på YLE. Han bevakar den internationella finansmarknaden och makroekonomi. "Raeste och Sokala förfaller inte till att göra stora företag till syndabockar. […] Även om uppläggningen av en räcka bolag kan kännas schematisk levererar Raeste och Sokala utmärkt journalistik. Den är initierad, tankeväckande, underhållande och lämpligt polemiserande." Hufvudstadsbladet

Utgivande förlag: Lind & Co