Världen är min : dikter och fotografier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Edith Södergran

Jämför och hitta det billigaste priset på Världen är min : dikter och fotografier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Världen är min : dikter och fotografier är skriven av Edith Södergran och gavs ut .

Världen är min : dikter och fotografier som bok, ljudbok eller e-bok.
Världen är min : dikter och fotografier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Världen är min : dikter och fotografier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Världen är min : dikter och fotografier. Boken är skriven av författaren Edith Södergran. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Världen är min : dikter och fotografier var .

Originalspråket som Edith Södergran skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Kultur|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Världen är min : dikter och fotografier är det: 9789515258878.


Läs Världen är min : dikter och fotografier som bok

För dig som vill köpa och läsa Världen är min : dikter och fotografier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Världen är min : dikter och fotografier som ljudbok

Vill du lyssna på Världen är min : dikter och fotografier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Världen är min : dikter och fotografier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Världen är min : dikter och fotografier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Världen är min : dikter och fotografier som pocket

Världen är min : dikter och fotografier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Världen är min : dikter och fotografier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Världen är min : dikter och fotografier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Världen är min : dikter och fotografier
  • Författare: Edith Södergran
  • Genre: Kultur|Skönlitteratur
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 250
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515258878

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Världen är min : dikter och fotografier?

Världen är min : dikter och fotografier är skriven av författaren Edith Södergran

När gavs Världen är min : dikter och fotografier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Världen är min : dikter och fotografier?

Vi rekommenderar att du köper Världen är min : dikter och fotografier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Alla känner till Edith Södergrans poesi. Mindre känd är hon som fotograf. Agneta Rahikainen och Eira Sillanpää har samlat de bästa av Edith Södergrans fotografier och parat ihop dem med hennes ikoniska dikter. Resultatet är en fascinerande helhet som kastar nytt ljus över Edith Södergrans liv och gärning.

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms