Varför gjorde du så här mot mig?! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Flink

Jämför och hitta det billigaste priset på Varför gjorde du så här mot mig?! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Varför gjorde du så här mot mig?! är skriven av Camilla Flink och gavs ut 2014-12-11.

Varför gjorde du så här mot mig?! som bok, ljudbok eller e-bok.
Varför gjorde du så här mot mig?!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Varför gjorde du så här mot mig?!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Varför gjorde du så här mot mig?!. Boken är skriven av författaren Camilla Flink. Medberoende Förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Varför gjorde du så här mot mig?! var 2014-12-11.

Originalspråket som Camilla Flink skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Varför gjorde du så här mot mig?! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 212 x 147 x 18 mm och den väger så mycket som 415 g. Varför gjorde du så här mot mig?! ISBN är 9789198224610. Varför gjorde du så här mot mig?! är en fristående bok .


Läs Varför gjorde du så här mot mig?! som bok

För dig som vill köpa och läsa Varför gjorde du så här mot mig?! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Varför gjorde du så här mot mig?! som ljudbok

Vill du lyssna på Varför gjorde du så här mot mig?! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Varför gjorde du så här mot mig?! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Varför gjorde du så här mot mig?! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Varför gjorde du så här mot mig?! som pocket

Varför gjorde du så här mot mig?! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Varför gjorde du så här mot mig?! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Varför gjorde du så här mot mig?! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Varför gjorde du så här mot mig?!
 • Författare: Camilla Flink
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Medberoende Förlaget
 • Utgivningsdatum: 2014-12-11
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 212 x 147 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198224610

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Varför gjorde du så här mot mig?!?

Varför gjorde du så här mot mig?! är skriven av författaren Camilla Flink

När gavs Varför gjorde du så här mot mig?! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-12-11.

Var kan jag köpa Varför gjorde du så här mot mig?!?

Vi rekommenderar att du köper Varför gjorde du så här mot mig?! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jag släppte in en vardagspsykopat i mitt liv. Han förtrollade mig, charmade och vilseledde mig med vackra ord om en evig kärlek. Han var inte som någon annan kille jag hade mött. När han väl hade låst dörren till den gyllene buren han satte mig i började skräckväldet. Jag förstod inte vad som hände. Förstod inte hur han kunde förändras. Varför han gjorde så här mot mig?! Hur han ena sekunden kunde säga att jag var kvinnan i hans liv som han älskade så högt. För att i nästa förvandlas till en ondskefull demon med ögon som glödde av hat. Ett hat riktat mot mig.Jag var naiv och jag hade ingen kunskap om den ondska som kunde finnas inom människor. Jag trodde det berodde på alkoholen, det var den enda förklaringen jag kunde se. Jag kunde inte se att det vackra jag såg i honom var en illusion för att fånga in mig i en dröm. En dröm som sakta gick över till en mardröm jag inte kunde vakna upp ur. Boken du håller i din hand är en sann historia, baserad på verkliga händelser och på alla mina dagböcker. När jag började att försöka bryta mig fri från honom lovade jag mig själv att något gott skulle komma från allt det onda. Jag ville dela med mig av min historia för att kunna ge tröst och stöd för andra utsatta. Boken ger en inblick i hur jag tänkte och kände kring ondskan jag utsatte för som jag inte kunde förstå. Kanske boken kan ge en förståelse kring varför medberoende agerar som vi gör.

Utgivande förlag: Medberoende Förlaget