Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Hedin

Jämför och hitta det billigaste priset på Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens är skriven av Göran Hedin och gavs ut 2020-08-04.

Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som bok, ljudbok eller e-bok.
Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 271

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens. Boken är skriven av författaren Göran Hedin. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens var 2020-08-04.

Originalspråket som Göran Hedin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sjukhusinfektioner vilket ger den Vncb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens ISBN är 9789147134076. Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens är en fristående bok .


Läs Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som bok

För dig som vill köpa och läsa Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 271 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som ljudbok

Vill du lyssna på Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens som pocket

Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens
 • Författare: Göran Hedin
 • Genre: Sjukhusinfektioner
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2020-08-04
 • Pris: 271
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Vncb
 • ISBN: 9789147134076

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens?

Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens är skriven av författaren Göran Hedin

När gavs Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-04.

Var kan jag köpa Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens?

Vi rekommenderar att du köper Vårdhygien : vårdrelaterade infektioner och antibiotikaresistens hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vårdhygien är samlingsnamnet för alla de rutiner och åtgärder som görs för att minska antalet vårdrelaterade infektioner. Enligt forskning borde 30 procent eller fler av de vårdrelaterade infektionerna kunna förebyggas. Vårdhygien hamnar i fokus när spridningen av antibiotikaresistenta bakterier ökar och nya typer av samhällsfarliga epidemiska infektionssjukdomar uppstår.Läs merI boken beskrivs de mikroorganismer som orsakar vårdrelaterade infektioner, principer för antibiotikabehandling, antibiotikaresistenta bakterier, infektionsrisker vid olika typer av behandlingar och ingrepp, förebyggande åtgärder, hur smittspridning går till inom sjukvården, åtgärder för att förhindra smitta, rutiner som ska fungera – som till exempel städning, tvätthantering och desinfektion. Vidare görs en genomgång av hur smittskydd och vårdhygien är organiserat i Sverige, av lagar och förordningar, föreskrifter och allmänna råd och slutligen vart en patient som har synpunkter eller klagomål kan vända sig.Boken riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården. Den kan med fördel även läsas av beslutsfattare inom hälso- och sjukvården, journalister och allmänhet för att ge ökad kunskap på området.Om författarnaGöran Hedin är legitimerad läkare, specialist i klinisk mikrobiologi, medicine doktor och även magister i smittskydd och vårdhygien. Han har forskat om laboratoriemetoder för att upptäcka antibiotikaresistens hos bakterier och smittspridningsvägar inom sjukvården. Sin nuvarande yrkesroll har han inom klinisk mikrobiologi men han har även arbetat som hygienläkare, bland annat på Karolinska universitetssjukhuset, Stockholm. Inom CEN, den europeiska standardiseringsorganisationen, representerar han Sverige som specialist på desinfektionsmedel.

Utgivande förlag: Liber