Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karolina Modig

Jämför och hitta det billigaste priset på Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle är skriven av Karolina Modig och gavs ut 2013-09-19.

Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som bok, ljudbok eller e-bok.
Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 162

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle. Boken är skriven av författaren Karolina Modig. Rheologica Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle var 2013-09-19.

Originalspråket som Karolina Modig skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konstteori vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 201 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 379 g. Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle ISBN är 9789198039344. Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle är en fristående bok .


Läs Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som bok

För dig som vill köpa och läsa Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 162 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som ljudbok

Vill du lyssna på Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle som pocket

Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle
 • Författare: Karolina Modig
 • Genre: Konstteori
 • Förlag: Rheologica Publishing
 • Utgivningsdatum: 2013-09-19
 • Pris: 162
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 201
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198039344

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle?

Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle är skriven av författaren Karolina Modig

När gavs Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-19.

Var kan jag köpa Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle?

Vi rekommenderar att du köper Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken ‘Värdet av konst’ erbjuder en unik sammanställning av studier, rapporter och intervjuer som beskriver och bekräftar konstens värde för individer, företag och för samhället i stort. Den visar hur konst kan få dig att tänka annorlunda, samt hur företag och samhället kan använda sig av konst för att utvecklas.Boken vänder sig till konstnärer, politiker, företag, gallerister, konstinvesterare, marknadsförare, museichefer och, inte minst, till konstintresserade. Helt enkelt till alla som vill förstå och höja värdet av konst i sitt eget liv och i sin omgivning. Värdet av konst lär dig nyttja det värde som konst har idag och kan ha i framtiden.Intervjuade i boken:Daniel Birnbaum, chef Moderna museet;Micael Dahlén, professor Handelshögskolan i Stockholm;Linn Fernström, konstnär;Rikard Förare, Kultur & Näringsliv;Marianne Lindberg De Geer, konstnär;Kerstin Lord, Åmells konsthandel;Ulrika Lövdahl, Global Art Manager Absolut Vodka;Bo Madestrand, konstkritiker;Katarina Swanström, utvecklingschef Moderna museet;Henrik Vibskov, konstnär/kreatör

Utgivande förlag: Rheologica Publishing