Vardagshelgon – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Akrimandrit Tichon

Jämför och hitta det billigaste priset på Vardagshelgon innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vardagshelgon är skriven av Akrimandrit Tichon och gavs ut 2018-11-22.

Vardagshelgon som bok, ljudbok eller e-bok.
Vardagshelgon

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 262

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vardagshelgon

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vardagshelgon. Boken är skriven av författaren Akrimandrit Tichon. Artos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vardagshelgon var 2018-11-22.

Originalspråket som Akrimandrit Tichon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den Cjz,Cka som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Vardagshelgon i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 370 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 25 mm och den väger så mycket som 602 g. Vardagshelgon ISBN är 9789177770732. Vardagshelgon är en fristående bok .


Läs Vardagshelgon som bok

För dig som vill köpa och läsa Vardagshelgon som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 262 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vardagshelgon som ljudbok

Vill du lyssna på Vardagshelgon som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vardagshelgon som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vardagshelgon som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vardagshelgon som pocket

Vardagshelgon finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vardagshelgon med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vardagshelgon med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vardagshelgon
 • Författare: Akrimandrit Tichon
 • Genre: Religion
 • Förlag: Artos &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-11-22
 • Pris: 262
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 370
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 25 mm
 • SAB: Cjz,Cka
 • ISBN: 9789177770732

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vardagshelgon?

Vardagshelgon är skriven av författaren Akrimandrit Tichon

När gavs Vardagshelgon ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-22.

Var kan jag köpa Vardagshelgon?

Vi rekommenderar att du köper Vardagshelgon hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vardagshelgon av Arkimandrit Tichon (Sjevkunov) är en rysk ortodox bästsäljare som sedan 2011 har tryckts i ca 2,5 miljoner exemplar och översatts till mera än tio språk. Boken innehåller en lång rad porträtt av människor i kyrkliga miljöer munkar, nunnor och lekmän tecknade med respekt, värme och humor. Författaren är född 1958, och liksom många i sin generation var han andligt vilsen som tonåring. Men han kom tidigt i kontakt med staretserna de visa munkarna i Grottklostret utanför Pskov, och detta kom att bli avgörande för hela hans framtid. Allt detta skildras i boken. Efter att ha varit novis i nästan tio år munkvigdes han 1991. Han utnämndes till abbot för Sretenskijklostret i Moskva 1995. Sedan våren 2018 är han metropolit av Pskov och Porchov och även abbot i Grottklostret utanför Pskov. Metropolit Tichon är en av den Ryska Ortodoxa Kyrkans mest offentliga personer. Otaliga är de tv-program som han har deltagit i, och han uttalar sig i de mest skilda frågor. Han är mycket omtyckt, till och med älskad, av mängder med troende framför allt för sin bok Vardagshelgon.

Utgivande förlag: Artos &amp