Vård och omsorg 1-3

Vård och omsorg 1-3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eina Linder

Jämför och hitta det billigaste priset på Vård och omsorg 1-3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vård och omsorg 1-3 är skriven av Eina Linder och gavs ut 2015-07-27.

Vård och omsorg 1-3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Vård och omsorg 1-3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 706

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vård och omsorg 1-3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vård och omsorg 1-3. Boken är skriven av författaren Eina Linder. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vård och omsorg 1-3 var 2015-07-27.

Originalspråket som Eina Linder skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Vård och omsorg 1-3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 267 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 180 x 15 mm och den väger så mycket som 693 g. Vård och omsorg 1-3 ISBN är 9789152329207. Vård och omsorg 1-3 är en fristående bok .


Läs Vård och omsorg 1-3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Vård och omsorg 1-3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 706 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vård och omsorg 1-3 som ljudbok

Vill du lyssna på Vård och omsorg 1-3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vård och omsorg 1-3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vård och omsorg 1-3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vård och omsorg 1-3 som pocket

Vård och omsorg 1-3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vård och omsorg 1-3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vård och omsorg 1-3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vård och omsorg 1-3
 • Författare: Eina Linder
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2015-07-27
 • Pris: 706
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 267
 • Fysiska dimensioner: 250 x 180 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152329207

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vård och omsorg 1-3?

Vård och omsorg 1-3 är skriven av författaren Eina Linder

När gavs Vård och omsorg 1-3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-07-27.

Var kan jag köpa Vård och omsorg 1-3?

Vi rekommenderar att du köper Vård och omsorg 1-3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vård- och omsorgsarbete 1-3 ger eleven grundläggande och fördjupade kunskaper i vård och omsorg. Bokens innehåll syftar till att utveckla elevens förmåga att utföra arbetsuppgifter inom vård och omsorg på ett etiskt, hygieniskt, ergonomiskt och säkert sätt. Författarna har bearbetat och anpassat boken utifrån Vård- och omsorgsarbete 1 och 2. Boken har en grundläggande del och en fördjupningsdel som följer det centrala innehållet för kurserna Vård och omsorg 1-3 inom gymnasiesärskolan. Boken har lättläst text med många bilder och berättelser från vård och omsorgssituationer med fokus på äldreomsorg. I varje kapitel finns även “Samtala om” som ger lärare och elever möjlighet att stanna upp, repetera och reflektera över bild- och textinnehåll. Till boken finns en studiehandledning med studieuppgifter, förslag på studiebesök, filmer, litteratur och övningar.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning