Vara vit mans slav och helt andra dikter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sonja Åkesson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vara vit mans slav och helt andra dikter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vara vit mans slav och helt andra dikter är skriven av Sonja Åkesson och gavs ut 2016-06-02.

Vara vit mans slav och helt andra dikter som bok, ljudbok eller e-bok.
Vara vit mans slav och helt andra dikter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 146

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vara vit mans slav och helt andra dikter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vara vit mans slav och helt andra dikter. Boken är skriven av författaren Sonja Åkesson. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vara vit mans slav och helt andra dikter var 2016-06-02.

Originalspråket som Sonja Åkesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vara vit mans slav och helt andra dikter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 251 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 378 g. Vara vit mans slav och helt andra dikter ISBN är 9789113075365. Vara vit mans slav och helt andra dikter är en fristående bok .


Läs Vara vit mans slav och helt andra dikter som bok

För dig som vill köpa och läsa Vara vit mans slav och helt andra dikter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 146 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vara vit mans slav och helt andra dikter som ljudbok

Vill du lyssna på Vara vit mans slav och helt andra dikter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vara vit mans slav och helt andra dikter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vara vit mans slav och helt andra dikter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vara vit mans slav och helt andra dikter som pocket

Vara vit mans slav och helt andra dikter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vara vit mans slav och helt andra dikter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vara vit mans slav och helt andra dikter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vara vit mans slav och helt andra dikter
 • Författare: Sonja Åkesson
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2016-06-02
 • Pris: 146
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 251
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789113075365

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vara vit mans slav och helt andra dikter?

Vara vit mans slav och helt andra dikter är skriven av författaren Sonja Åkesson

När gavs Vara vit mans slav och helt andra dikter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-06-02.

Var kan jag köpa Vara vit mans slav och helt andra dikter?

Vi rekommenderar att du köper Vara vit mans slav och helt andra dikter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Sonja Åkesson (1926-1977) slog igenom på 1960-talet innebar det en revolution i den svenska poesin. Aldrig tidigare hade någon skrivit så på en gång tillgängliga och starka dikter. Sonja Åkesson drar in sina läsare i livets allra vardagligaste vanligheter med snor, åderbråck och övergivna barn. Hon skriver om livets elände med ett absolut gehör och en språklig fulländning. En samhällskritisk poesi, vars udd främst riktades mot den falska idyllisering av kvinnliga villkor.Poeten Jenny Tunedal har gjort urvalet av Sonja Åkessons dikter och bidrar med ett förord och kommentarer.

Utgivande förlag: Norstedts