Vår trädkoja med 130 våningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andy Griffiths

Jämför och hitta det billigaste priset på Vår trädkoja med 130 våningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vår trädkoja med 130 våningar är skriven av Andy Griffiths och gavs ut 2020-11-24.

Vår trädkoja med 130 våningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Vår trädkoja med 130 våningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vår trädkoja med 130 våningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vår trädkoja med 130 våningar. Boken är skriven av författaren Andy Griffiths. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vår trädkoja med 130 våningar var 2020-11-24.

Originalspråket som Andy Griffiths skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vår trädkoja med 130 våningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Vår trädkoja med 130 våningar ISBN är . Vår trädkoja med 130 våningar är en del av serien: Trädkojan.


Läs Vår trädkoja med 130 våningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Vår trädkoja med 130 våningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vår trädkoja med 130 våningar som ljudbok

Vill du lyssna på Vår trädkoja med 130 våningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vår trädkoja med 130 våningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vår trädkoja med 130 våningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vår trädkoja med 130 våningar som pocket

Vår trädkoja med 130 våningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vår trädkoja med 130 våningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vår trädkoja med 130 våningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vår trädkoja med 130 våningar
 • Författare: Andy Griffiths
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2020-11-24
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 384
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vår trädkoja med 130 våningar?

Vår trädkoja med 130 våningar är skriven av författaren Andy Griffiths

När gavs Vår trädkoja med 130 våningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-24.

Var kan jag köpa Vår trädkoja med 130 våningar?

Vi rekommenderar att du köper Vår trädkoja med 130 våningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Andys och Terrys trädkoja blir bara större och större och har nu kommit upp i otroliga 130 våningar! Här finns bland annat en såpbubblekanon, en PLOCKINATOR (som kan plocka upp vad som helst från var som helst när som helst), en toalettpappersfabrik och framför allt ett observatorium för rymdforskning. Allt är toppen! Då upptäcker Andy en ovanligt irriterande fluga. Och inte nog med det ett gigantiskt flygande öga får syn på Andy, Terry och Jill och kidnappar dem. Rakt ut i rymden! Hur ska de kunna smita från jätteögat och hur ska de ta sig tillbaka till jorden?Med sin gränslösa fantasi och prick säkra tilltal har böckerna om trädkojan nått stora framgångar världen över. Serien har gjort succé i alla 39 länder den hittills kommit ut i och hyllats för att den lockat annars ovilliga läsare till bokhyllan.»Tramsiga i ordets bästa bemärkelse. De är roliga och absurda och väldigt lättlästa.« Malou efter tio om Trädkoja-serien

Utgivande förlag: Alfabeta